Ditte Julie om konflikt med Lars Løkke: Derfor reagerede jeg

Ditte Julie har ikke overskud til mere, og hun reagerer derfor i aftenens afsnit af 'Over Atlanten'.

De seks deltagere 'Over Atlanten' har ikke været heldige med vejret, og den manglende vind er begyndt at melde sig i deltagernes frustrationer og humør. Tidligere Statsminister Lars Løkke Rasmussen efterlyser en klar plan.

- Vi har brug for at få klar information om, hvad planerne er. Vi sejler ikke, og vi flytter os ikke en skid, vi ligger og tøffer med syv knob, og det er ikke mod målet, siger Lars Løkke frustreret i programmet på discovery+ og Kanal 5.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til turen 'Over Atlanten'

Lars Løkke har planlagt med sin kone, at hun skal flyve ned og tage imod ham, når han sejler i land, men nu ved han ikke, hvornår han er i land og på hvilken ø, og det frustrerer ham, og det får bølgerne til at gå højt i aftenens program.

LÆS OGSÅ: ØV: Elsket program lukker og slukker

Ditte Julie især reagerer på Lars Løkkes måde at sige tingene på.

- Selvom man er tidligere Statsminister, så kan man ikke tillade sig at sige hvad som helst, får hun sagt i programmet, mens tårerne får frit spil.

LÆS OGSÅ: Frygtede intriger og dårlig stemning 'Over Atlanten'

Efter hjemkomsten har Ditte Julie sagt følgende til HER&NU om situationen.

- Vi var alle ved at være rigtig frustreret over, at vi ikke kendte vejrsituationen. Man er så presset, og der skulle ikke ret meget til, før man blev hylet ud af den. Jeg blev bare ked af tonen, der blev lagt på et møde, og det var i bund og grund ikke en særlig hård tone, men mere fordi min egen kvote for, hvad jeg kunne rumme, var fyldt, fortæller Ditte Julie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: JUHUU: Få et smugkig på det nye ‘Nybyggerne’

Ditte Julie er ikke i tvivl om, hvad hun mener om de mennesker, der var ombord.

- Det var fantastiske mennesker, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og kæresten: Vi vil stifte familie