Det gjorde hun bare ik’? Derfor drikker jeg mit pis

Plaget af manglen på selv de mest basale næringsstoffer griber Camilla Nielsen til et alternativt kosttilskud i 'Alene i Vildmarken', nu forklarer hun sig.

Sult, kulde og mangel på alle fornødenheder fik en af deltagerne til at gå til ekstremerne i aftenens afsnit af 'Alene i Vildmarken' på DR. Det, som mange nok vil mene, er det klammeste i hele verden, gjorde Camilla Nielsen til en leveregel fra dag tolv under opholdet i Norge nord for Polarcirklen: Hver dag satte hun sig på hug, tømte blæren i en kop og hældte det ned i halsen.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

– Jeg tisser lidt i min kop. Det er min ”morgen-portion”, konstaterede kvinden fra Fyn, og seerne blev herefter vidne til, at hun hældte urinen ned i svælget.

Camilla tissede og drak indholdet i en kop i bedste sendetid, men det er der en god forklaring på (Fotot: DR)
Camilla tissede og drak indholdet i en kop i bedste sendetid, men det er der en god forklaring på (Fotot: DR)

– Den gør, at jeg ikke får muskelkramper og faktisk får lidt energi, lød det videre fra hende.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Efter mere end 20 dage med sparsomme føderationer bestående af lidt friskfanget fisk og bær er fysikken tydeligvis begyndt at trættes hos alle parrene. Hvert skridt føles som en tung og uoverkommelig belastning, og den mentale tilstand er mere nede end oppe, mens der dag og nat drømmes om energi-tilskud i form af burgere og pizzaer.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft

Ikke værre end sund urtete

32-årige Camilla har efterfølgende givet HER&NU forklaring på det opsigtsvækkende ritual, som rullede over skærmen her på DR her til aften.

– Jeg drikker mit eget pis, fordi jeg på den måde genanvender blandt salt og andre næringsstoffer. Det hjalp og gav mig mere energi, afslører Camilla, der har ladet sig inspirere af en yoga-praksis.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

– Jeg startede ud med en teskefuld og trappede stille og roligt op, fortsætter Camilla, hvis partner Martha, som hun er gift med, ikke deltog i eksperimentet.

– Jeg havde forberedt mig mentalt på at gøre det uden nogensinde at have prøvet det før. So why the hell not!, tænkte jeg. Det smagte bittert, men var ikke værre end en sund urtete. Til gengæld lugtede jeg af urin ud af munden. Så der blev ikke kysset der, fortæller deltageren fra 'Alene i Vildmarken'.

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai