CHOK! Janni Ree glemmer baby i taxa

En aften med lidt for meget at drikke endte med, at Janni ved en fejl lod bilen køre med babyliften.

På Jannis 50-års fødselsdag kommer nogle sandheder på bordet, da Gunnvør og Jackie har lavet en underholdende quiz om hende. Da fødselaren hører, at de skal til at quizze om hende, så bliver hun en lille smule urolig, for hun har jo trods alt nogle vilde anekdoter i bagagen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

Det er Gunnvør, der læser spørgsmålene op under en fødselsdagsmiddag.

- Hvor har Janni engang glemt sin nyfødte søn? spørger hun.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Før svarmulighederne, i en taxa, i et supermarked eller hos en negledame, bliver læst op, kommer spørgsmålet i sig selv og det faktum, at hun har glemt sit nyfødte barn et sted, bag på alle fruer, der jo alle selv har små børn.

Abort

Janni må indrømme, at det skete, da hun naturligvis ikke havde drukket i de ni måneder, hun var gravid med Victor og derfor blev hurtigt påvirket, da hun fik noget at drikke under et besøg hos sin farbror. Derfor tog hun en taxa hjem - men glemte både både lift og baby i bilen.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

- Så kom han tilbage (chaufføren, red.): "Du har glemt dit barn!", fortæller Janni.

Den historie resulterer i en lille smule forargelse men mest af alt masser af latter rundt om bordet, og stemningen bliver kun bedre, da der kommer et spørgsmål om, hvordan Karsten friede til Janni. Svaret på det spørgsmål kommer dog ikke rigtig bag på hverken Amalie, Jackie eller Gunnvør.

Alt i alt er quizzen, som fruerne har lavet, en succes, og der kommer mange historier frem om Janni, som ingen kendte til. For eksempel har Janni engang ønsket at få en abort, og i den forbindelse lavede hun et opkald, som var en smule pinligt for hende selv, og hvor man vist godt kan sige, at hun havde fået forkert.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud

Se Janni fortælle om Karstens frieri samt sit ønske om abort i klippet. Se hele afsnittet i aften klokken 20.00 og på Viaplay.