Blodbad i 'Bagedysten': Emil kom til skade med kniven

Kniven smuttede for Emil lige inden optagelserne til aftenens afsnit, om den blodige finger kommer med på tv, ved Emil ikke.

Når seerne i aften tuner ind på ’Den store Bagedyst’, får de måske et glimt af den skade, som Emil Ussing pådrog sig kort før, kameraerne begyndte at optage aftenens dyst. Den 21-årige deltager var nemlig lidt for ivrig, da han skulle gøre sit bageudstyr klar til kampen om, hvem der kan lave de bedste kager.

- Jeg havde jeg købt en ny minihakker, og kniven var lidt skarpere, end jeg regnede med, fortæller Emil Ussing til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i ’Den store bagedyst’: Wissam førte os sammen

Han har ikke set aftenens udsendelse og ved derfor ikke, om man kan se den skadede finger, men her på siden kan du se, hvad den skarpe kniv gjorde ved hans ene finger.

Emil skar sig i fingeren i aftenens afsnit af 'Den store bagedyst' (Foto: privat)
Emil skar sig i fingeren i aftenens afsnit af 'Den store bagedyst' (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Populært madprogram er tilbage

- Jeg havde vasket kniven af og stod og tørrede den af i et viskestykke, da kniven gik gennem viskestykket og min finger, siger han.

Og han kunne næsten ikke have skåret sig mere uheldigt.

LÆS OGSÅ: 'Hjerteflimmer' vender tilbage

- Kniven gik lige gennem blommen i fingeren, så det blødte helt vildt, lyder det fra Emil.

Trods uheldet, smerten og det meget blod kunne Emil medvirke i aftenens udsendelse, hvor han igen skal dyste mod de andre – blandt andre sin kæreste Caroline.

LÆS OGSÅ: ALDRIG VIST FØR! Produktionen bag 'Robinson': Sådan gør vi, når deltagerne bliver kedelige