'Bagedyst'-finalist og 'Beauty Bosserne'-stjerne er blevet gift: Sådan mødtes vi

Det var slet ikke kærlighed ved første blik, da de to realitystjerner mødte hinanden for første gang for cirka 15 år siden.

Det manglede ikke noget, da Kristian Just Steen-Gørup og Rasmus Bjørn Steen-Gørup i overdådige, pompøse rammer sagde ja til hinanden i Frederiksberg Kirke efter at have kendt hinanden i 15 år og været kærester i 13.

Kristian er kendt fra den allerførste sæson af 'Den store Bagedyst', som blev vist tilbage i 2012. Her nåede han hele vejen til finalen og fik en tredjeplads. Rasmus kender vi fra hudplejeprodukterne RAZspa og hans medvirken i Kanal 4-serien 'Beauty Bosserne'.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

De to mødte hinanden på baren Pan, der siden er lukket, men dengang lå i indre København.

- Jeg stod i baren som en gammel gris med en flaske, og Kristian var blond og studerende og havde ikke noget at drikke, fortæller Rasmus til Realityportalen, da de netop har sagt ja til hinanden i kirken foran præsten Michael Brautsch, som især er kendt fra DR's 'Gift ved første blik'.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Dengang ved det første møde var Kristian 21 år, og Rasmus var 34. Men det var ikke den aften, der opstod amoriner i luften mellem parret.

- Det var først halvandet år efter, at vi blev rigtigt kærester. Efter halvandet år møder jeg Rasmus i byen igen, og så ender vi hjemme hos Rasmus, og så er jeg faktisk aldrig smuttet derfra, siger den tidligere 'Bagedyst'-deltager.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Siden har han fået datteren Eleonora, der dog ikke er med til brylluppet.

- Hun er stadig for lille til, at hun vil synes, det er sjovt, fortæller Rasmus.

Mens brudeparret og deres gæster tager til Skjoldenæsholm Herregård, hvor bryllupsfesten skal holdes.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’