'Bachelor'-Casper kritiserer TV 2: Fik depression efter deltagelse

Casper Berthelsens mentale helbred var ikke bedre efter 'Bachelor', og ifølge ham bærer TV 2 en del af skylden.

Da kameraerne slukkede, forsvandt magien og glamouren, og den 34-årige 'Bachelor', Casper Bertelsen, endte med en depression. For han ikke havde ikke fundet kærligheden og vendte i stedet tilbage til Danmark med et knust hjerte.

- Da jeg kom hjem, følte jeg mig som en kæmpe fiasko, der blev vist på tv. Jeg kom hjem til corona, arbejdede hjemme og var overladt til mig selv, fortæller Casper i  'Go’ Aften Live' , hvorefter han kritiserer TV 2, som sammen med Warner Bros ITVP står bag datingformatet.

LÆS OGSÅ: Nyt 'Ex on the Beach'-par? Oliver Kalika har en hemmelig kæreste

'Bachelor' var nemlig Caspers debut på tv, og han anede ikke, hvad han gik ind til.

- Jeg fik mange hadebeskeder, og der skete mange ting, som jeg ikke var klædt på til, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har født

Og ifølge ham har TV 2 og producenten et ansvar for deres deltagere.

- Jeg synes, at producenten og tv-stationen har et ansvar, når de inviterer folk ind i den verden. De burde klæde folk bedre på. Den støtte og introduktion, som der var, var meget begrænset, siger han og fortsætter.

- Det, jeg fik, var et møde med producenten og et møde med den deltageransvarlige, og så var det på et fly til Rhodos, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Derfor går Linse til psykiater

Casper har også allerede flere ideer til, hvordan TV 2 og producenten kan gøre det bedre.

- Der kunne godt have været en form for introforløb, hvor man bliver forklaret, hvad det vil sige at lave TV, siger han og fortsætter:

- Det burde også være obligatorisk, at man får en psykolog tilknyttet fra starten af. Jeg vil ikke ønske for nogen, at de oplever det same, som jeg har været igennem, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer tilbage i ‘Bachelor’: Dejligt at kunne give noget tilbage

Underholdningsredaktør Thomas Strøbech tager kritikken til sig og anerkender Caspers oplevelse.

- Casper mener ikke, at vi har passet godt nok på ham, og det må vi jo tage til efterretning, da det jo er den medvirkenes oplevelse, der definerer det. Det er vigtigt for mig og for TV 2, at vores medvirkende føler, de kan tage ud på realityeventyr og være trygge i det, og at vi gør vores bedste for at passe på dem, og så kan vi jo bare lære af Caspers sag. Lave nogle nye regler i den her sæson, som vi faktisk har gjort, og forhåbentligt blive bedre og bedre og bedre, siger han.