WTF: TV3-Koks krav til syge ansatte: Put et hvidløg i numsen

Man skal passe på med at sygemelde sig hos Jesper Kock.

I aftenens afsnit af 'Koch'en på toppen' er Alsik Hotel og ejeren Jesper Koch, som er kendt fra 'Masterchef', på den anden ende. Der skal nemlig være bryllup for Danfoss-arvingen Christina Clausen, skal giftes på hotellet.

AFSLØRING: Kjeldbjerg havde hemmelig aftale med ‘Robinson’-finalister

Jesper Koch skal selv sidde med til bords, men forud for den store weekend kommer han med en peptalk til sine medarbejdere, hvor han blandt andet lige kommer med en opsang med et glimt i øjet, fordi personalet har været ramt meget af sygdom, og det har kokken et godt tip til at undgå.

- Skal vi se, om vi kan holde Sønderborg-sygen væk bare her i weekenden, okay godt, dejligt. Hvis der er nogen, der synes, at de allerede begynder at skrante, så er det et lille hvidløg op bagi. Nå, har vi kun store hvidløg? Men når jeg kigger rundt her, så tænker jeg, at det skal nok gå. Jeg har haft stor succes med de hvidløg der, fastslår han med et grin fra kokken.

LÆS OGSÅ: Nis vinder ‘Robinson’: Jeg troede, løbet var kørt

Han mener, at folk sagtens kan møde op på arbejde, selvom de hoster lidt eller er lidt ru i halsen, og derfor får personalet lige opsangen. Hvad hvidløget skal gøre godt for i den ende af kroppen fremfor, hvis det blev indtaget gennem munden, skal ikke kunne siges.

Se det sjove klip herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn