WHAT! Skilsmisse i 'MasterChef'

Deltagerne bliver parret op i aftens første konkurrence til stor glæde for nogen, men glæden er kort.

Konkurrencen spidser til, og inden længe kan én kalde sig 'MasterChef' 2022. Selvom der kun er én vinder til sidst, skal deltagerne gennem hele konkurrencen bevise, at de også er i stand til at samarbejde. Det er også, hvad deltagerne tror, de skal bevise, da de bliver parret op i aftens afsnits første konkurrence.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jenna bl.a. fortæller, hvordan det er at være skolelærer for en 2. klasse.

LÆS OGSÅ: Mads Moldt siger fra: Ønsker ikke at optræde

Det er til stor glæde for blandt andre 'MasterChef'-deltageren Alexander.

- Jeg håber Lone er god til at arbejde med pigHvar, for jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre med den, fortæller Alexander, som netop er blevet matchet op med den dygtige deltager Lone.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor er 'EOTB'-Emilia så god til dansk

Men glæden er kort, for dommerne har et twist i ærmet.

- Inden vi sender jer ned i køkkenerne, så tag lige at kigge godt på jeres makker... Eller skal vi sige konkurrent, for I skal ikke kæmpe med hinanden, men mod hinanden, lyder det fra Jesper Koch, til stor overraskelse for deltagerne.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: Jeg var så bange

- Så meget for det holdarbejde, det gik hurtigt over. Det var den hurtigste skilsmisse, siger Torben, som nu skal kæmpe mod Anja i stedet for med hende.

I aftens afsnit er der meget på spil. De tre vindere af den første konkurrence får nemlig lov til at kæmpe videre om en flot præmie. De tre tabere mødes derimod i en eliminerings-konkurrence.

Se hele afsnittet på Viaplay eller på TV3 kl. 18.00.

LÆS OGSÅ: Deltager afslører: Derfor græder jeg hele tiden i 'Sommerdrømme'