VILD ændring i 'MasterChef'

Med den nye dommer er reglerne blevet ændret i det populære TV3-format.

I aften, mandag kl. 19 på TV3, vender 'MasterChef' tilbage med sin syvende sæson. For første gang er der hele fire dommere med, når Michelin-køkkenchefen Dak Wichangoen er med som ny fast dommer.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed' planlægger familieudvidelse

Men den ekstra dommer betyder også, at der er endnu flere at imponere for de nye kokkeaspiranter. Reglerne er nemlig blevet ændret, så deltagerne nu skal have hele tre stemmer for at komme med videre fra de indledende auditions.

- Det har faktisk aldrig været sværere at få et forklæde i 'MasterChef', end det er i år, forklarer Jacob Mielcke og uddyber:

- Hvis man får to ja'er og to nej'er, så er man ikke videre. Man skal have 75% af stemmerne fra dommerne. Og det er mere, end man har skullet før. Der er flere krav, der er flere øjne på maden. Så det er blevet uigenkaldeligt sværere at komme med i 'MasterChef'.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef’ vinder opkalder sin datter efter prinsesse

Noget er stadig, som det plejer

Forløbet for den syvende sæson af 'MasterChef' bliver dog mere eller mindre, som vi kender det. Sæsonen starter ud med de intense auditiondage, hvor håbefulde deltagere kæmper om at kunne iføre sig de hvide forklæder.

Dernæst kommer den hårde træningslejr, siden midtvejsfinalen, hvor der kæmpes om guldnålen, der kan sikre en dygtig deltager immunitet, og efter 13 ugers intens konkurrence kan seks af deltagerne trække i kokkejakkerne og gå ind til finaleugen i kampen om vindertitlen, 'MasterChef'-trofæet og de 100.000 kroner i præmie.

LÆS OGSÅ: Peter Birch raser over sin afdøde mors boligselskab

Og selvfølgelig kigger flere prominente gæstekokke forbi undervejs.

Herunder kan du smugkigge på sæsonen og se dommer Jakob Mielcke forklare de nye regler

'MasterChef 2021' har premiere på TV3 i aften kl. 19.00. De første to afsnit kan allerede nu ses på Viaplay.