'MasterChef' (Foto: TV3)
'MasterChef' (Foto: TV3)

Her er premieredatoen for 'MasterChef' 2021

Er du fan af madprogrammer, så skal du ikke vente længe, før du igen kan se et af yndlingsprogrammerne på tv.

'MasterChef' har siden 2011 været en del af danskernes foretrukne tv-programmer, og gennem årene er interessen for det populære madprogram kun vokset.

Optagelserne til 'MasterChef' 2020 blev afsluttet sent på efteråret i bedste coronastil, og nu får programmet endelig premiere. Mandag den 1. februar på TV3 kan første program af 'MasterChef' ses.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i 'Løvens hule'

Som noget nyt i 'MasterChef's historie er der for første år en kvindelig dommer med i 'MasterChef' i Danmark. 33-årige Dak Wichangoen, der til daglig er køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro i København, bliver fast inventar i dommerstaben.

- Det er fedt at kunne give sin viden videre og få lov til at vise folk, at man kan sgu godt komme langt, selvom man ikke går igennem hele tørnen med gymnasiet og universitetet. Jeg var én, der ikke rigtigt kunne sidde stille, og jeg havde svært ved bare at sidde og kigge på en tavle. Du skal bare brænde for det, du laver, så kommer du dødlangt, fortalte Dak til Realityportalen lige inden optagelserne til 'MasterChef'.

LÆS OGSÅ: Tina Lund fylder 40 år: Jeg har stadig en drøm

Foruden Dak som dommer er Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch tilbage ved dommerbordet. Med fire dommerøjne følger også flere krav, og det er dermed blevet endnu sværere end tidligere at blive årets 'MasterChef'.

LÆS OGSÅ: Arbejder i 'MasterChef' køkken til daglig: Jeg føler, jeg har vundet

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører nyt forhold