'MasterChef'-finale i aften med store ændringer

I aften er der finale i 'Masterchef 2020', men dommerne har lavet om på tingene. Finalendysten, som den ser sig ud i aften, bliver første gang i dansk 'Masterchef' historie.

Velkommen til finalen i 'MasterChef 2020', sådan lyder de velkendte ord i starten af finaleshowet, hvor den bedste amatørkok skal kåres, men det er også næsten det eneste velkendte i årets finale af 'MasterChef', hvor meget andet ikke er, som det plejer at være.

- Normalt i finalen, så laver man en hovedret og en dessert, men da vi har fået de mest fantastiske retter fra jer i det salte køkken, så vil vi have en forret og en hovedret, afslører den ene dommer Jesper Koch, men der er flere ændringer end det.

LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

- Hvis man skal være 'MasterChef', så skal man kunne præstere vedvarende på et højt niveau, og for første gang i dansk 'MasterChef' historie, der har vi lavet om på tingene. I skal nemlig alle tre præsentere os for både jeres forret og jeres hovedret, afslører dommer Thomas Castberg.

De tre finalister får point op til ti for hver deres ret, og den deltager, der har flest point ved sidste ret, kan altså tage trofæet, titlen som vinder af 'MasterChef' 2020 samt de 100.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program vender tilbage i særudgave 

Værdige finalister

I finalen i 'MasterChef 2020' står Sara, Isabella og Nanna, som ifølge dommerne er meget værdige til at stå i finalen.

- I tre har kæmpet jer gennem træningslejr, indledende uger, kampen om guldnålen, der har været kvartfinaler og semifinaler og her til sidst ikke mindst finaleuge. I har satset, hvor i skulle, i har været modige og villige til at lære, og det er derfor, det er er jer tre, der står her i dag, fortæller Thomas Castberg og afslører, at det har været den mest krævende sæson af 'MasterChef' til dato.

Se 'MasterChef' finalen i aften kl. 19.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina Lunds forældre har genfundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Isse måler forkert ved vilje