'Vild med dans'-stjerne deler hudløst ærligt billede

Lise Rønne er vant til at være på, men det var alligevel en lidt uvant situation, da hun forleden var på forsiden af ALT for damerne.

I begyndelsen af december var 42-årige Lise Rønne på forsiden af ugebladet ALT for damerne, og selvom både hår og makeup var fikset af en stylist, og Lise Rønne endda utallige gange har stået foran et kamera, så var det en grænseoverskridende oplevelse.

Artiklen fortsættes under videoen med Silas og Lise, der jubler over at være gået videre i 'Vild med dans'...

Det skyldtes, at forsidebilledet ikke var redigeret, indrømmer den tidligere 'X Factor'-værtinde i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vildt vægttab: 30 kilo på fem måneder

-Bare det, at jeg helt ærligt syntes, det var en smule grænseoverskridende, bekræfter, hvor vigtigt det er, at damebladene løfter et ansvar i forhold til at komme tættere på at vise, hvordan vi ser ud. Der er stadig et stykke vej, og jeg minder om, at sådan her ser jeg simpelthen ikke ud i virkeligheden. Men ALT er på flere fronter rykket ind på en vigtig, aktivistisk linje - også redaktionelt - som gør, at jeg med glæde takkede ja til at være med i deres blad, skriver 'Vild med dans'-finalisten i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Lise Rønne føler, at det er en sejr og et skridt i den rigtige retning, at hun på den måde står frem og viser sig selv, præcis som hun ser ud helt uden filter.

- Men må jeg alligevel lige sige: ALT har indført en politik om ikke at billedbehandle det mindste på portrætter som dem her. Det er en lille revolution, synes jeg, skriver tv-værten i samme opslag.

Lise Rønne har netop deltaget i 'Vild med dans', hvor hun sammen med Silas Holst underholdt os fredag efter fredag og nåede hele vejen til finalen. Her fik parret en andenplads.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Lise Rønne (@bookielise)