Foto: TV3
Foto: TV3

UUH! ‘Paradise’-babe er gravid

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager bliver snart mor for første gang. Hun skal have en lille dreng.

Da man i løbet af 2012 kunne følge med i sæson nummer otte af 'Paradise Hotel', var den eksotiske skønhed Kanika Koch Thuakchaiyaphum en af deltagerne i realityprogrammet. Hun nåede halvvejs i sæsonen, og siden har man ikke set meget til hende.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Ditte Julie afslører en vild nyhed...

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om graviditet: Faren er…

Men nu er der nyt fra 'Paradise'-baben. Hun skal nemlig være mor til en lille dreng, og på hendes Instagram-profil kan man se det ene smukke graviditetsbillede efter det andet.

Siden 'Paradise' har Kanika boet i Thailand, og i dag bor hun i Malmø med sin kæreste og faren til sit kommende barn.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er gravid

Udover Kanika selv, ser reality-stjernen Nynne Larsen også frem til, at det lille liv kommer til verden. De to piger har nemlig kendt hinanden, siden de var helt unge, og de er stadig tætte veninder.

- Vi har set og oplevet det meste sammen og kender hinandens familier. Vi har virkelig været nogle små rødder, været væk fra hinanden, men altid fundet tilbage. Det er så overvældende, at lige om lidt føder hun en lille bitte dreng. Jeg bliver så dybt rørt og synes, det er det smukkeste i hele verden når mine veninder skaber små mirakler. Du bliver verdens sejeste mamma, Kanika, skriver Nynne i et opslag på Instagram. 

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nynne Larsen (@nynnelarsen)