Ung mor overvejer skoleskift: Min datter bliver slået og sparket

I øjeblikket foregår der meget mobning på den skole, som 'De unge mødre'-deltagerens datter går på.

Stine Hesselholdt er yderst utilfreds med den skole, som hendes syv-årige datter Isabella i øjeblikket går i første klasse på. Og hun overvejer kraftigt, om hun skal lade hende skifte til en anden skole.

- Hun kommer tit hjem fra skole og fortæller, at hun bliver slået og sparket af andre børn, og det virker som om, at skolen ikke har ressourcer til at gøre noget ved det, fortæller den tidligere 'De unge mødre'-deltager til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah

Men ifølge den unge mor er det ikke kun hendes egen datter, det går udover. I stedet er det et generelt problem på skolen.

- Det er ikke kun hende, men efter at de har slået alle skolerne sammen, så er der så mange børn, at de enkelte ikke kan blive set og hørt. Jeg synes, det er forfærdeligt! Personalet har sammen med en forælder taget en dreng på fersk gerning, da han bankede løs på en pige, og alligevel bliver der ikke engang ringet til drengens forældre.

Stine Hesselholdt fortæller, at fire af datterens klassekammerater allerede har taget konsekvensen og er skiftet til en anden skole på grund af mobning.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Sådan har Benjamin det i dag

LÆS OGSÅ: Hannah og René bliver ikke løsladt i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.