Tina Lund: Den sværeste sæson af 'Forsidefruer'

Det har ikke været nemt for Tina Lund at optage den tiende sæson af 'Forsidefruer'.

Om få uger er der premiere på en ny sæson af 'Forsidefruer', og at dømme efter de første klip fra den tiende sæson er der lagt op til endnu en dramatisk omgang, og den ild puster Tina Lund nu til.

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

Hun løfter nemlig sløret for lidt af, hvad der sker i den kommende sæson, som for hende adskiller sig fra de øvrige på især et punkt.

-  Det er klart være den sværeste sæson for mig at lave denne gang. Der har været mange op og nedture. Plus nogle meget svære vælg jeg har været igennem de sidste 6 måneder. Jeg må ikke dele mere mig jer endnu. Jeg har ikke selv set programmerne endnu. Jeg er meget nysgerrig om, hvordan de klipper det hele sammen denne gang, skriver Tina Lund på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson 'Paradise' droppes

Det plejer ellers ikke at være drama og intriger, der mangler i 'Forsidefruer', hvor alle fruerne efterhånden har været i konflikt på kryds og tværs, men noget tyder altså på, at en af hovedpersonerne i tiende sæson bliver den rytteren Tina Lund.

I den første teaser for den nye sæson, som kom ud i sidste uge, kan man da også se Tina sige, at hun troede de var veninder, men det var de ikke. Det vides dog ikke, hvem hun taler om. Man kan også følge Tinas drøm om OL, som blev slukket, da hesten Carallo kom til skade. Se hele teaseren nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

'Forsidefruer' er tilbage d. 2. september på TV3 og Viaplay.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)