Thalia, Katerina og Elvira (Foto: Peter Hauerbach)
Thalia, Katerina og Elvira (Foto: Peter Hauerbach)

Thalia Pitzner afslører ny scoring

Realitybaben har landet et nyt job, og det er ikke alle og enhver, der kan skrive sådan en titel på CV'et.

Den 27-årige babe fra 'Diamantfamilien' og 'Stjerner i trøjen' har scoret sig en ny jobtitel, og man kunne let fristet til at tro, at hun nu har planer om at gøre karriere indenfor politik. Thalia Pitzner er nemlig blevet "glitterminister".

Det fortæller hun selv i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST I 'PARADISE': Derfor skulle paradiso forlade hotellet

- Ny titel på CV’et - jeg er blevet minister. Se os tage Danmark med stil og en storm fuld af glitter. Efter et år præget af joggingtøj, fladesko og brætspil er det mig en udsøgt fornøjelse at offentliggøre Danmarks spritnye parti "Glitterpartiet".

I virkeligheden er "Glitterpartiet" en reklamekampagne for den alkoholiske drik 'Fisk', der har lavet en glamourøs likør-serie.

Til Realityportalen fortæller Thalia da også, at hun nu ikke har planer om for alvor at gå ind i politik, men at hun synes, det kunne være spændende.

LÆS OGSÅ: Oliver og Sofie afslører familieforøgelse

- Jeg tror faktisk, at det på sigt kunne være sjovt at gå ind i politik. Men det kunne måske også være bedst bare at holde sig ude af det, for der kan bølgerne jo højt. Men jeg interesserer mig ret meget for politik, siger hun.

Derudover har hun også gang i en masse andre nye projekter, som hun på nuværende tidspunkt ikke kan fortælle mere om. Men der er altså lidt for mange planer i kalenderen til et ægte ministerjob.

LÆS OGSÅ: Elvira er begyndt at se sin ekskæreste igen

Derfor passer jobbet som glitterminister rigtig godt, og der er også nok at opgaver.

- Nogle af partiets mærkesager ligger allerede på profilen, og der kommer løbende flere. Håber inderligt, at I vil følge med, så vi kan få glitter tilbage i tilværelsen, skriver Thalia.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner)