Thalia, Katerina og Elvira (Foto: Peter Hauerbach)
Thalia, Katerina og Elvira (Foto: Peter Hauerbach)

Thalia er blevet single: Jeg kan ikke kende mig selv

Thalia Pitzner fra TV 2-programmet 'Diamantfamilien' har mistet sit livs kærlighed, men hun bruger sorgen til at blive en stærkere udgave af sig selv.

Stortudende i sit badekar deler Thalia Pitzner på Instagram ifølge sig selv det mest grænseoverskridende opslag for sine følgere, men målet med det er ikke et råb om opmærksomhed, men et håb om at gøre en forskel for andre mennesker.

- Jeg er en super stærk, selvsikker, livsglad, energisk, motiveret og energifyldt pige, som har super svært ved at vise sårbarhed og følelser. Jeg vil vise jer, at selv en glansbilledepige med ben i næsen som mig også kan være svag, skriver Thalia, mens tårerne får frit spil.

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op: Derfor er jeg i Dubai

Thalia har holdt sin kæreste skjult for offentligheden, men nu er forholdet slut, og det er det brud, der får hende til at bryde sammen.

- Min kæreste slog op med mig, og jeg elsker ham virkelig inderligt. Jeg er knust, også selvom i måske ikke mærker det, skriver Thalia, hvis kæreste slog op for en måned siden.

Thalia Pitzner sammen med sin mor Katerina Pitzner. (Foto: Anthon Unger)
Thalia Pitzner sammen med sin mor Katerina Pitzner. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Bendtner strandet i Dubai: Raser mod medie

Thalia er ifølge hende selv normalt god til at komme ovenpå igen og komme videre, når livet går hende imod, men denne gang er det anderledes.

- Jeg forstår nu, at det er vigtigt at acceptere den følelse, jeg har. Det er okay at have det sådan, og det er okay, at jeg ikke kan kende mig selv i øjeblikket. Jeg skal nok komme på benene igen og tilbage med endnu større livsglæde og gåpåmod. Men fuck hvor er tanken om nogensinde at skulle åbne sit hjerte op til en anden igen fjern for mig lige nu, skriver Thalia i en story.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe viser røv på instagram: Sådan reagerer min kæreste

Troede på den store kærlighed

Thalia troede, at hun havde fundet manden i sit liv, så derfor rammer sorgen ekstra hårdt.

- Jeg troede oprigtigt helt ind i hjertet, at vi nok skulle finde ud af det. Jeg troede, jeg skulle have en familie og dele mit liv med ham. Selv efter et år var jeg stadig møg forelsket i ham. Jeg var villig til at arbejde og kæmpe for forholdet. Jeg var villig til at være den bedste udgave af mig selv, skriver Thalia, der griber bruddet som en mulighed for noget bedre.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen efter selvmordsforsøg: Derfor ville jeg dø

- Nogle gange skal man lære ting på den hårde måde og have et godt og grundigt wake up call her i livet. Universet bliver ved med at give dig muligheder - her er en kæmpe udviklingsmulighed og en øjenåbner for mig, og jeg griber den big time.

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Vi er blevet forældre