Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

Tiden efter Teitur Skoubos voldtægtsdom har været voldsom for kæresten Teresa Ovenberg.

For to uger siden blev hendes kæreste, Teitur Skoubo, dømt for at have voldtaget en 25-årige kvinde tilbage i november. Han modtog en dom på 2,5 års fængsel, som kort efter blev anket. Teitur blev dog varetægtsfængslet umiddelbart efter dommen, og han skal blive i fængsel indtil ankesagen.

LÆS OGSÅ: Pernille frustreret over meninger om Teitur-sagen: Den er ikke afgjort

Nu taler Teresa Ovenberg ud om tiden efter voldtægtsdommen. Det gør hun i en video til TV 2 Echo.

- Jeg føler, jeg pludselig står på en scene med et kæmpe publikum, som jeg slet ikke har bedt om, indleder Teresa i programmet.

Og det er en tydeligt påvirket Teresa, der medvirker i programmet. Hun har svært ved at holde tårerne tilbage, da TV 2-journalisten spørger ind til, hvordan hun har det med Teiturs dom.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Paradise'-deltager: Teitur er uskyldig

- Det er hårdt at komme ind på situationen, fordi den er så alvorlig, og alle siger og antager, hvad jeg skal føle og gøre. Derfor er det meget svært og ydmygende at sætte ord på hele situationen. Jeg har i hvert fald ikke haft det så hårdt før, forklarer hun i programmet og fortsætter:

- Jeg er stadig i et mareridt, som jeg ikke vågner op af. Man har bare lyst til a grave sig ned under en sten og bare gemme sig væk.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg var ikke forberedt

De hårde beskeder fra andre

Teresa føler, at andre mennesker nyder, at der sker noget dårligt i hendes liv. Og måske er der noget om snakken. I TV2 Echo-programmet kan man se eksempler på beskeder, Teresa har modtaget efter Teiturs dom. Beskeder som "Du må have en dårlig smag i munden", "du har ikke fortjent andet end at dø" og "håber også, du brænder i helvede".

- Det er bare meget nemt for folk at sidde og skrive inde på nettet. Der har de alle mulige meninger og holdninger til ting, de ikke aner noget om. Selvom alle har ret til at ytre sig, så retfærdiggør det ikke, at man giver så meget had og trusler, konstaterer den tidligere realitydeltager.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig

Hendes liv er vendt på hovedet, og mange drømme for fremtiden er brast, men Teresa fortæller i programmet, at hun ikke vil give op. Hun  vil fortsætte med alt det, hun har gang i og have fokus på sig selv.

Om Teresa og Teitur stadig er kærester, ønsker hun ikke at svare på.

LÆS OGSÅ: Efter retssag: Nu reagerer Teiturs søster