'Forsidefruer' (Foto: TV3)
'Forsidefruer' (Foto: TV3)

Tager stort skridt med kæresten

Realitybaben går en spændende tid i møde.

Livet kører på skinner for den tidligere 'forsidefrue', Sarah Louise Christensen. Hun har nemlig fundet drømmemanden i iværksætteren Anders Bjergegaard, og den næste tid byder på nye omvæltninger for parret og deres sammenbragte børn.

- Vi holder jul med vores seks sammenbragte børn her på Sjælland for første gang, og det glæder både vi og børnene os til, fortæller Sarah Louise, som er mor til Albert, Alma og Arthur.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

Sarah Louise Christiansen og Anders Bjergegaard (Foto: Privat)
Sarah Louise Christiansen og Anders Bjergegaard (Foto: Privat)

Familien fejrer allerede jul den kommende weekend, fordi børnene skal hjem til deres andre forældre i juledagene. Og forventningens glæde er stor for de seks børn, som allerede er tæt knyttede.

Og de kommer formentlig kun til at lære hinanden endnu bedre at kende, nu hvor parret har købt et hus, hvor de alle kan være.

LÆS OGSÅ: Line Maria giver status på forholdet efter utroskabsrygter

Købt hus i Vedbæk

- Vi flytter allesammen til Vedbæk, hvor vi har købt hus sammen. Vi er i fuld gang med renovering, så det forhåbentlig snart er indflytningsklar, fortæller Sarah Louise til Realityportalen.

Anders beholder dog stadig sit hus i Fredericia, da det er tæt på hans arbejde og børn, og Sarah Louise er heller ikke klar til at give slip på sit elskede sommerhus.

Det bliver altså ikke boliger, familien kommer til at mangle.

LÆS OGSÅ: Kærester med en misbruger: Nu krænger realitybabe sit hjerte ud på tv

Se den glade familie i opslaget herunder

 LÆS OGSÅ: CHOK i villaen: Han er tilbage!

LÆS OGSÅ: Derfor har Geggo og Linse aldrig haft juletraditioner