Melvin Kakooza (Foto: Henrik R. Petersen)
Melvin Kakooza (Foto: Henrik R. Petersen)

Stor afsløring: Melvin Kakooza skal være vært på dette TV-program...

Melvin Kakooza skal stå i spidsen for et nyt og anderledes indsamlingsprogram, som handler om at hjælpe udsatte børn med ind i fællesskabet.

Indsamlignsprogrammet hedder ’Alle vores børn – side om side’ og her samler Fodboldfonden, Røde Kors og TV 2 ind til børn i en udsat position – bakket op af en række store, danske fodboldprofiler og med Melvin Kakooza i front.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Melvin Kakooza er et oplagt værtsvalg, fordi Melvins hjerte banker for børn, der har brug for støtte, og fordi Melvin elsker fodbold og er vild med de danske landsholdsprofiler.

- Jeg er glad og beæret over at blive vært på ‘Alle vores børn’, der sætter fokus på børn i Danmark, som ikke har det let. På aftenen vil vi i fællesskab at samle ind, så denne gruppe af børn kan få del i oplevelser, som mange tager for givet. Jeg håber, at mange vil se med og måske endda har lyst til at hjælpe, siger Melvin Kakooza.

LÆS OGSÅ: Christel afslører: Derfor drak jeg ikke i ‘Ex on the Beach’

’Alle vores børn’ vil – foruden live-interviews, indsamling og musikalsk underholdning – vise forskellige indslag med blandt andre Kasper Schmeichel, Martin Braithwaite, Simon Kjær, Thomas Delaney, Jannik Vestergaard, Andreas Cornelius og Daniel Wass.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr får numseløft: De kalder mig homo og svans

’Alle vores børn – side om side’ sendes live på TV 2 PLAY og TV 2 søndag 28. november klokken 20.00.