Søren Brostrøm vild i varmen: På mandejagt

Søren Brostrøm er på udkig efter en mand.

Netop hjemvendt fra en ferie i Italien og sommerligt klædt i jeans, en løsthængende skjorte og klipklapper overværede Søren Brostrøm i onsdags premieren på årets Verdensballet på Sølyst i Klampenborg.

Her kunne Sundhedsstyrelsens direktør igen opleve, hvor populær han er.

- Vil du fotografes med et par pæne damer? lød det genert fra to kvinder, der havde spottet den 56-årige læge på lang afstand.

- Ja, eller nogle pæne mænd. Det må vi også have med, svarede han kækt og kiggede sig forgæves omkring i sin mandejagt. For selvom han var inviteret med ledsager, så var der ikke umiddelbart noget mandligt selskab til Brostrøm.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fie Laursen indrømmer: Jeg løj

I tidligere interviews har han ærligt fortalt, at ham, han troede skulle være manden i hans liv, ikke ville have ham. Og over for HER&NU bekræftede han, at han fortsat er single.

- Ja, det er jeg. Tak fordi du spørger, sagde han lettere ironisk.

Al opmærksomheden tager han dog i stiv arm.

- Folk er søde og flinke og stiller spørgsmål. Det er meget naturligt. Folk ved, hvem jeg er, og kommer og snakker og spørger. Jeg har været en uge i Venedig. Der blev jeg ikke genkendt. Og så har jeg været en uge i Jylland. Der blev jeg genkendt, grinede han og fortsatte ind i Sølysts store park.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

LÆS OGSÅ: Dansk sanger åbner op om svært misbrug