'Sommerdrømme'-vindere afslører: Sådan deler vi huset

Nu er vinderne af et sommerhus til 2 millioner kroner fundet.

I aftes blev det afgjort, at skilsmisseparret Louise og Nikolaj blev de glade vindere af et sommerhus til 2 millioner kroner. Det var dommerne Jacob Carlsson og Camilla Kjems samt 100 lokale fra Lolland, der afgjorde udfaldet.

Parret får først nøglerne til huset efter afgørelsen og kan nyde den kommende sommer i deres hus, men de kommer ikke til at nyde det sammen.

- Vi fandt på et skide godt slogan, som hedder 'Sammen hver for sig', så vi har det sammen, men vi kommer til at være der hver for sig. Selvfølgelig kan der være noget højtid og fødselsdag for pigerne, der bringer os sammen dernede eller en dag, der overlapper, men det er ikke meningen, vi skal derned på ferie sammen, slå Nikolaj fast i et længere interview med HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

Ifølge Louise bærer huset også præg af, at det er to forskellige mennesker, der bruger det.

- Vi har hver vores værelse, og det bliver meget opdelt. Rummene er åben for alle, men vi har lavet det sådan, at der er et rum, der passer til Nikolaj, et rum til mig og et rum til pigerne, fortæller Louise og Nikolaj supplerer:

- Hvis Louise er dernede med veninderne, så kan de også sagtens bruge mit værelse, det er ikke låst af, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Fik du ikke set finalen i 'Sommerdrømme', kan du se det på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?