'Sommerdrømme'-deltagere har båret på stor hemmelighed

Anja og Markus måtte i tre måneder holde på en stor hemmelighed.

Markus, 24, har bevist overfor sin svigermor, Anja, 49, at han kan være alt andet end hendes drøm. For det kan få de dårlige sider frem i én, når man over en længere periode har fået ekstremt lidt søvn, og håndvasken på badeværelset pludselig falder ud af væggen midt om natten og få timer før, at badeværelset skal afleveres til dommerne.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'X Factor'-dommer er blevet single

Den slags pressede situationer havde Markus ikke forestillet sig, at han skulle stå i, da han for sjov taggede Anja i et opslag, hvor TV 2 søgte deltagere til 'Sommerdrømme'. Anja tilmeldte dem, og derfra gik det hurtigt.

I omkring tre måneder holdt Markus og Anja det skjult for Markus' kæreste, Emilie, at de skulle medvirke. De afslørede det en aften, hvor Anja havde taget toget til København og dukkede op helt uventet på en restaurant, hvor Markus havde inviteret Emilie ud og spise.

- Først troede jeg bare, det var for sjov. De havde jo i forvejen joket med, at de ville tage den udfordring. Men da jeg så fandt ud af, at det var alvor, tænkte jeg bare, at det var en sindssyg stor oplevelse for dem, og jeg var ikke i tvivl om, at de ville være gode til det, huske Emilie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Nu er alt forandret

Forinden Markus og Anja mødte op i Kramnitse på Lolland, hvor 'Sommerdrømme' skulle foregå de næste mange uger, havde de kun mødt hinanden omkring syv gange. I dag har det vist sig, at de udover at bygge et sommerhus med 310.000 kroner på lommen og på meget kort tid, så byggede de også et nyt forhold op.

– Jeg følte, at mig og Anja før programmet manglede noget, som var fuldstændig uafhængigt af Emilie. Forholdet nu er sindssygt godt. Det er sket nogle ting, jeg aldrig nogensinde turde håbe på. Nu er Anja ikke bare en svigermor for mig, nu er hun meget mere en ven. Helt uafhængigt af Emilie ringer og skriver jeg med hende, fortæller Markus på den anden side af optagelserne, som sluttede i sensommeren sidste år.

LÆS OGSÅ: WOW: Så vildt bor Wozniacki

Anja føler også, at hun har fået et meget stærkere bånd til Markus, og at det især var de mange nætter uden søvn, der gjorde dem tætte.

– Det er jo en stor tillidserklæring, man får fra et andet menneske, når man begynder at åbne op overfor hinanden. Det kommer tæt på, og man føler, man har stor værdi for et andet menneske. Og at det så lige tilfældigvis er min svigersøn, det kunne jo ikke være bedre. Ham skal jeg jo være sammen med resten af mit liv, lyder det.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'?