Skiftede mening: Derfor hedder vores datter Lelou

Da kendisparret skulle finde på et passende navn til det nyeste familiemedlem, var navnet Lelou ikke oppe og vende i første omgang. Det var navnet Rose til gengæld.

Mathilde Gøhler og Remee S. Jackman blev den 19. oktober 2021 forældre til endnu en datter. På sociale medier beskrev parret,  hvor dybt taknemmelige de var for familieforøgelsen, som de har ventet på i flere år.

Efter flere overvejelser valgte de at kalde deres nyfødte Lelou. planen var ellers, at barnet skulle opkaldes efter et særligt sted ligesom deres første datter Kenya, der er opkaldt efter landet, hvor hun er undfanget.

- Navnet Kenya forpligtede lidt. Det var sådan et stærkt navn, og det havde en hel fantastisk historie, forklarer den 47-årige producer i det nyeste afsnit af realityhittet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Parrets første indskydelse til lillesøsterens navn var af den årsag Rose. Det lille vidunder blev nemlig 'lavet' på Rosenlund-palæet i Vedbæk. hvor parret boede sammen. Der var dog et problem med navnet.

- Ingen af os var helt forelskede i navnet Rose, selvom det havde været det mest oplagte.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama

Derfor måtte parret igen i tænkeboks, men inden de fik vredet deres hjerner for meget, kom et familiemedlem dem til undsætning.

- Lelou var egentligt min søster ide. Ingen af os kender nogle, som hedder Lelou, og hun ligner en Lelou, forklarer Mathilde og Remee supplerer:

- Da navnet Lelou kom, synes jeg bare ikke, at der var noget andet, som passede.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre: Vanvittig fødsel