Skandalebog om prins Harrys hustru: Meghans mareridt

I bogen 'Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors' kommer der vilde afsløringer frem.

Samtidig med at det engelske hof afviser at offentliggøre den eksplosive rapport om Meghan Markles behandling af de ansatte i hendes tid som arbejdende kongelig, udkommer en ny bog, der giver prins Harrys hustru dybe ridser i lakken.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor kronprinsesse Mary besøger 'Boss Ladies'...

I 'Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors' fortæller BBC-veteranen Tom Bower med højt placerede insidere som kilder, hvor ”udspekuleret og manipulerende”, hun er. Blandt andet hvordan den 40-årige skuespiller i 2017 bekræftede sit forhold til Harry, 37, i et interview med Vanity Fair, selvom hun havde fået strenge ordrer på at lade være.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par i modvind: Hemmelighed gav problemer

Både dronning Elizabeth og prins Charles opfordrede hende inden brylluppet til at slutte fred med sin far, men hun afviste med den begrundelse, at hun mente, det var mere ydmygende for hende med billeder, hvor hun bankede på hans dør i Mexico, end det var, at han gav – og på fjerde år fortsat giver – en endeløs række af interviews om hende.

Afvist af dronningen

I bogen kan man også læse om Meghans hysteriske anfald, hvor der bliver kastet med fyldte tekopper, og hvor lettet dronningen angiveligt var, da Harry og Meghan meldte afbud til prins Philips begravelse.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’-stjerne single igen: Klar til at date

Bower bekræfter også, at dronningen afviste at se parret igen, før de havde talt ud med prins Charles efter det opstigtsvækkende interview med Oprah Winfrey, og ikke mindst hvordan hun sagde nej til at lade dem køre i karet og være med på balkonen på Buckingham Palace ved regeringsjubilæet tidligere på sommeren.

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far

Her lykkedes det dog alligevel Meghan at komme med på billeder ved at stille sig i et vindue og ikke mindst ved at rulle bilvinduet ned og vinke, da de bagefter kørte ekstremt langsomt ud fra slottet.