Simone og Bettina frygter hajer

Det kan være farligt at drage sydpå, når man er bange for hajer. Det må mor-Bettina sande i aftenens afsnit af 'Mig og min mor'.

Simone og Bettina er taget til Malta for at slikke sol, men en tur i vandet viser sig ikke at være uden farer. Bettina frygter et hajangreb, da hun misforstår hoteldamen, som fortæller om, at der er masser af yachts i vandet, og det hører mor-Bettina som sharks. Og selvom Simone nedtoner faren og stiller en præmie i udsigt, er hun ikke så overbevist.

-Min mor og hoteldamen misforstod hinanden totalt, så jeg hørte, at der var hajer fra min mor. Men selv inden vi tog afsted var vi overbeviste om, at der var hajer i middelhavet, siger Simone til Realityportalen.

Det bliver spændende at se, om mor og datter undgår de farlige hajer. (Foto: Privat)
Det bliver spændende at se, om mor og datter undgår de farlige hajer. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Træls gensyn med eksen

Plasker rundt i det danske hav

Selvom der rent faktisk findes hajer i Middelhavet, sker de fleste hajangreb andre steder i verden. Herhjemme i Danmark er Simone og Bettina imidlertid iskolde, når de skal i vandet.

- Vi bader her i Danmark og vandmænd er vi ikke bange for – tværtimod redder vi dem, hvis de er strandet i sandet, griner Simone og fortsætter:

-Men det var heller ikke kun hajerne vi var bange for på Malta. Der var kæmpe søpindsvin som man helst ikke skal træde på samt små jellyfish, som er en slags brandmand der lammer hele kroppen, så man til sidst drukner, forklarer Simone.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor' på Malta

Mor og datters frygt for hajer skyldes ikke en direkte konfrontation, men derimod den episke fortælling om den skarptandede dræber.

- Jeg tror frygten for hajer stammer fra film og fortællinger. De flænser jo én uden man har en chance, og så angriber de tit under vandet, så man ser dem ikke inden, det er for sent. Men bortset fra det, er vi meget imponerede over dem i tv, slutter Simone.

Om Bettina og Simone kommer i vandet, og hvordan ferien på Malta i øvrigt forløber, kan du se i aften kl. 20 på Kanal4.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.