Sidse Babett Knudsen klædt på af dronningen

Skuespilleren går for tiden i tøj designet af dronning Margrethe

Ved Københavner-premieren på Zirkus Nemos nye forestilling var Sidse Babett Knudsen onsdag aften i en kjole, hun har købt på en ferie i Brasilien, men for tiden går hun mest i tøj designet af dronning Margrethe.

Den 53-årige skuespiller har en af de store roller i Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens "Ehrengard" til Netlix, og her står majestæten for kostumer og scenografi.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe var klar til at droppe prins Henrik

Mens Sidse var meget fåmælt omkring optagelserne der finder sted rundt omkring i Danmark, så bekræftede August, der også gæstede Zirkus-premieren på Charlottenlund Fort, at dronning Margrethe har været på set-besøg.

- Vi har en uges optagelser tilbage. Dronningen kommer af og til. Det er meget hyggeligt. Hun går meget op i kostumerne, der er en del af hendes virke, og decoupagerne i scenografien, afslørede instruktøren overfor HER&NU.

"Ehrengard" foregår i eventyrriget Babenhausen og er en fortælling om kærlighed og intriger på et kongeslot.

- Jeg har forsøgt at fortolke Blixens fantastiske univers i udviklingen af découpagerne og kostumerne, og jeg glæder mig til at se fortællingen om Ehrengard komme til live i filmen, har dronning Margrethe sagt om sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe til genforeningsfest

Filmen får international premiere på Netflix i 2023.