Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

SE BILLEDERNE: Så søde var 'Forsidefruerne' som børn

Man er ikke i tvivl om, hvem der er hvem, når man kigger tilbage i de helt gamle fotoalbums hos damerne fra 'Forsidefruer'.

På torsdag den 28. februar blændes der endnu engang op for en ny sæson med de glamourøse 'Forsidefruer', og det er sæson nummer 9.

Som sædvanlig ser det ud til, at fruerne vil levere masser af underholdning i allerbedste ‘Forsidefruer’-stil, og i anledning af den nye sæson er nogle af de seks 'Forsidefruer'-babes smuttet i gemmerne for at finde billeder frem fra barndommen.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Jackie og Amalie fortæller om den kommende sæson af 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Klovn vender tilbage

For mange er Jackie Navarro, Gunnvør Virgarsdóttir, Janni Ree og Amalie Szigethy guf for øjnene, men det var de bestemt også som børn.

Jackie Navarro

34-årige Jackie Navarro er tidligere model og har været med i 'Forsidefruer' siden 2017. Hun er kærester med Rasmus Møller og mor til Theodor, Cherie, Victor og Chloé Valentina.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy går forrest i debatten: Derfor kommer Josephine i børnehave

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)  

LÆS OGSÅ: Bendtner strandet i Dubai: Raser mod medie

Amalie Szigethy 

29-årige Amalie,  der har det fulde navn Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy, har også været med i 'Forsidefruer', siden programmets begyndesle i 2017. Hun bor i Kokkedal og er mor til Josephine og Hannah.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er premieredatoen for ‘Forsidefruer’

Janni Ree

Baben har medvirket i 'Forsidefruer' siden 2017, og i dag bor 50-årige Janni Ree i Vedbæk med manden,  Karsten Ree, der med stor succes også har meldt sig på banen i realityserien.

- Jeg er jo efterhånden en ældre dame, så alt er pakket væk på loftet, grinte Janni Ree, da Realityportalen spurgte efter et par billeder fra barndommen.

Det lykkedes hende dog at grave et billede frem fra tiden i folkeskolen i Sorø, og et hvor hun er omkring 8 år.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat.)
(Foto: Privat.)

LÆS OGSÅ: Provokerer med Dubai-rejse: Er allerede testet positiv

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Gunnvør Virgarsdóttir

38-årige Gunnvør har også været med, siden 'Forsidefruer's begyndelse. Hun er mor til Sigga, Hanna og Hugo, som hun i den seneste sæson valgte at inddrage i realityprogrammet for at give et oprigtigt billede af sig selv og sit liv. Gunnvør er desuden også ejer af af webshoppen Spoilmommy.com og uddannet cand.comm fra RUC og pilatesinstruktør.

(Foto: Privat.)
(Foto: Privat.)

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op: Derfor er jeg i Dubai