Frederik, Jesper, Katrine, Adelina, Amanda Sascha og Prince i Robinson 2021 (Foto: Janus Nielsen)
Frederik, Jesper, Katrine, Adelina, Amanda Sascha og Prince i Robinson 2021 (Foto: Janus Nielsen)

SE BILLEDERNE: 'Robinson'-babe har tabt 24 kilo

Katrine fra 'Robinson Ekspeditionen' har lagt sin livsstil helt om og gennemgået et kæmpe vægttab.

Det giver næsten sig selv, at man som deltager i 'Robinson Ekspeditionen' ofte taber en del kilo, når man bliver presset med fysiske udfordringer og alt for lidt mad.

'Robinson'-deltageren Katrine Hedeman fra Herlev tabte sig også, men allerede inden ekspeditionen havde hun gennemgået et stort vægttab ved at lægge sin livsstil helt om.

LÆS OGSÅ: WTF: 'Familien fra Bryggen'-stjerne efterlyst

I videoen fortæller Katrine blandt andet om sit vægttab og om at deltage i 'Robinson Ekspeditionen'. Herunder fortsættes artiklen...

- Jeg tænkte, at hvis man kan smide 24 kilo og holde ved det og hjælpe klienter med det, så skal man også udsætte sig selv for noget vildt, og det var at tage med i 'Robinson Ekspeditionen', siger hun til Realityportalen, der møder hende til premieren på programmet.

Det var med ønsket om at hjælpe andre til en sundere livsstil, at 27-årige Katrine tog beslutningen om at gøre en indsats for sig selv. Den beslutning tog hun, da hun skulle til at vælge uddannelse.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem

- Jeg ville gerne være fysioterapeut, og hvis jeg skulle få andre folk til at motionere og få et sundere liv, så blev jeg nødt til at være foregangsmand for det selv.

Udover at 'Robinson'-baben bruger en stor del af sit liv på ridesport, så arbejder hun i dag som fysioterapeut og personlig træner, hvor hun i høj grad giver sin egen erfaring videre til andre. Træning er blevet en fast del af  hverdagen, men hun er samtidig opmærksom på, hvad hun spiser.

Det var nemlig her, det gik galt i løbet af gymnasietiden.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

- Jeg spiste en plade Marabou om dagen, og uanset hvor meget man bevæger sig, så er det satme godt nok svært at motionere den af. Så det kom på i gymnasiet, der tog jeg 20 kilo på, og der var så lige 20 kilo, der skulle af igen, siger Katrine.

Herunder kan du se Katrine før og efter vægttabet. Billederne er fra 2011 og 2021 og fra Katrines egen Instagramprofil.