(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Se billederne: 'De unge mødre'-datter er startet i skole

'De unge mødre'-deltagerens datter startede i sidste uge i skole, og det var den lille pige meget glad for.

Tiden går hurtigt. Det må Malene Christiansen fra 'De unge mødre' - hvor hun gik under navnet Inge Yvonne - sande, efter hendes datter i sidste uge startede i skole. Og det var noget, den lille pige havde ventet på i spænding.

- Hun glædede sig rigtig meget. Hun havde helt ondt i maven om morgen af bare spænding. Hun havde snakket om første dag i skolen i rigtig mange måneder, så man kan vist roligt sige, at hun glædede sig, fortæller Malene til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Gravid Natascha Linea afslører: Sådan reagerede faren

Fantastisk første dag

Den glæde var ikke blevet mindre, da seks-årige Annabel kom hjem igen efter en spændende første skoledag.

- Hendes første dag gik simpelthen så godt. Min mor og jeg var begge med til den første time, og derefter blev alle vi forældre sendt ned i "dussen", så de kunne være alene lidt. Og da der var gået et stykke tid, blev vi hentet igen, og hun var stadig rigtig stolt.

- Efter skole ville hun rigtig gerne i DUS, så det fik hun lov til. Og hun havde en super dag, hvor hun legede en masse med alle de andre. Hun var godt træt, da hun kom hjem, så hendes første dag var en stor succes, fortæller Malene.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Sådan går det i dag

Havde snydt hjemmefra

Det hele var dog ikke kun nyt og spændende for den lille pige, som allerede havde øvet sig på at skrive og regne hjemmefra.

- Hun har altid interesseret sig for ord og tal. Hun kan allerede skrive en masse, så hun har øvet sig længe. Men både min mor og jeg har øvet både tal og ord med hende. Hun er især vild med at stave, og hun er super god til det, afslører Malene.

LÆS OGSÅ ‘De unge mødre’-Malene sendt på skadestuen: Kunne være gået helt galt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.