SE BILLEDERNE: De kendte fejrer julen i Disneyland

Flere af de danske kendisser har fundet julestemningen i en af Europas mest populære temaparker.

Julen starter i Disneyland Paris. Det har flere af de danske kendisser måtte sande, da de i anledning af parkens 25 års jubilæum har været et smut forbi Disneyland for at opleve julen, magien og de søde, kendte disneyfigurer.

- Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, for der har været så vanvittig mange oplevelser, og jeg må indrømme, at jeg har tudet flere gange hver dag, fordi det simpelthen har været så storslået, gennemført og virkelig rørende at se et barns glæde, når de vildeste drømme går i opfyldelse, skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha havde taget datteren Hollie Nolia med, som var fuldstændig blæst omkuld af den glædelige oplevelse, og endda måtte have Disney med i seng.

LÆS OGSÅ: Denne juletradition har Mascha Vang aldrig prøvet før

Lykke er mange ting, bla. candyfloss og blinkende isterninger ❤️✨

Et opslag delt af MASCHA VANG ?? Blogger (@maschavang) den

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: 2017 har været det værste år

Også Uffe Holm og familien var i slutningen af november en tur i Disneyland. Det var til stor glæde for børnene, som fik lov at møde et par af de kendte disneyfigurer:

-Vi er taget til Disneyland i weekenden, og der er fuld smadder på julepynten, og Texas og Holly har sgu mødt Anders And, skriver Uffe Holm på Instagram.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm kører galt med Sazeline

Go' Morgen Danmark-værten David Guldager havde også familien med i Disneyland, og parrets mindste blev noget overrasket over de store tøjdyr.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-vinder: Sex er blevet en pragtpræsentation

Annemette Voss var afsted med Mascha Vang og tidligere 'Bagedyst'-deltager Ditte Juliel Jensen. 'Bagedyst'-vinderen havde taget niecen Alma med i Disneyland. Men Annemette Voss vil gerne gøre det klart, at Disneyland ikke kun er for de helt små.

- Som en sidste ting vil jeg tilføje, at Disneyland på ingen måde kun er for børn. Nej, Disneyland er magisk for alle aldre, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har 'Bagedyst'-baben tabt sig på bare 10 uger

Ditte Julie Jensen havde datteren Karla med I Disneyland, og begge var meget imponerede over turen.

- Disneyland er magisk og nok lidt ekstra magisk her i juletiden. Særligt, når man, som jeg, elsker jul, skriver Ditte på sin blog og tilføjer:

- Jeg oplevelede noget, som gjorde mig blød helt inde i hjertet! Karla og jeg har ikke haft meget mor-datter-tid, siden Albert er kommet til verden, men i dag havde jeg Karla i mine arme, og hun puttede sig helt ind til mig, og jeg smeltede! Det var et magisk øjeblik for mig (Karla er ingen putte/kramme-pige) så disse 20 minutter – trods mine arme var ved at falde af – var det SÅ MAGISK. Tak min skat.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Ditte: Droppede kontakt med tidligere bage-vinder

Herunder kan I selv opleve lidt af magien ved at besøge Disneyland i Paris midt i julemåneden.

LÆS OGSÅ:'Kongerne'-Kia udskrevet fra den lukkede