Romantik i køkkenet: 'MasterChef'-deltager deler kærlighedshistorie

Det bliver romantisk i aftens afsnit af 'MasterChef', når en af deltagerne deler sin oplevelse med den ret, de skal fortolke.

Den første udfordring i aftens afsnit af 'MasterChef' er en egen fortolkning af den klassiske ret 'Croque Madame'. Temaet er nemlig 'Frankrig' - et land, som ifølge dommer Thomas Castberg huser et af de største og mest omfattende verdenskøkkener.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen støtter Teitur: Jeg kender ham

Specielt for en af deltagerne er det ikke svært at forestille sig selv siddende på en lille fortovs-café i Paris' gader og spise den klassiske franske ret.

- Jeg har spist én 'Croque Madame', da min mand han friede til mig, da vi var i Paris og sad på sådan en hyggelig lille bistro og fik et glas vin til, fortæller 'MasterChef'-deltageren Lorita fra Skive, imens hun er i fuld gang med at kokkere den klassiske ret med landbrød, ost, skinke, sennep, bechamelsauce og et spejlæg på toppen.

LÆS OGSÅ: Christiane viser ringen frem: Skal giftes

Det lægger op til en masse romantik og ikke mindst høje forventninger fra Castberg, efter hun fortæller ham den historie.

- Det bliver jo ikke meget mere romantisk, du har virkelig sat mine forventninger helt op, siger den garvede dommer til Lorita og fortæller hende også lige, at hun altså ikke behøver at fri til ham.

LÆS OGSÅ: Populær skuespiller er uhelbredelig syg: Sådan går det nu

Se hele afsnittet i aften kl. 19.00 på TV3 eller på Viaplay.

Nedenfor ses 'MasterChef'-deltagerne på vej til første udfordring - med Lorita forrest.