‘Robinson’-Astrid om at se sig selv på tv: Det er pinligt

Flere episoder i årets første afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' satte dybe spor i Astrid.

I sæsonens første afsnit af ’Robinson Ekspeditionen’ oplevede Astrid en modgang, som gjorde, at hun røg ned i et dybt hul, og det havde hun svært ved at kæmpe sig ud af. Når hun ser afsnittet i dag, ville hun dog ønske, hun havde grebet det anderledes an.

Astrid endte nemlig med at blive valgt sidst, da der skulle fordeles hold, og det gav hende ikke den bedste start på ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer i 'Robinson Ekspeditionen'

- Det var fucked up, det er ikke noget, jeg er vant til, og jeg følte mig svag og sårbar. Jeg kunne ikke rigtig komme ud af det igen, og så tænker man rigtig meget på ting i sit eget liv, og steder man har været, som ikke har været gode, de kommer måske op på en dårlig måde og får overtaget, fortæller Astrid og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asma fortæller om sit vilde styrt i første afsnit.

- Blandt andet det der med at være tyk, jeg havde det jo elendigt og kiggede aldrig på mig selv og negligerede fuldstændig min egen person.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

Lort med lort på

Hun har tidligere vejet hele 39 kilo mere, end hun gør den dag i dag, og pludselig oplevede hun i 'Robinson Ekspeditionen', at det dårlige selvværd fra tiden som overvægtig kom tilbage og fik overtaget. Astrid valgte dog at melde sig til dødskamp for at bevise sit værd, men her endte hun med at tabe med et brag, og det hjalp ikke på selvfølelsen.

-Det er så plat, for det er jo bare lort med lort på, og når man sidder i en situation, hvor man ikke kender nogen og ikke kan sove om natten. Sult var egentlig ikke det værste, men når man er helt alene. Man kan ikke sætte sig ind i, hvordan det er, fastslår Astrid og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

- Jeg er fucking pinlig over det, at jeg ikke kunne løfte mig selv op, det er ærgerligt. Det irriterer mig, for det er ikke den person, jeg er.

Hun vil ikke afsløre, om man kommer til at se andre sider af hende, så det må tiden vise. Hør hele interviewet med Astrid øverst i artiklen

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles