Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

I følge flere medier udspillede der sig søndag et mindre politidrama foran skuespiller Robert Hansens lejlighed på Frederiksberg. 

I følge Ekstra Bladet har vidner set, at Robert Hansen blev hentet af politi kl. 13.25 og kørt væk i en patruljevogn.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne afslører: Her kommer mit eksotiske look fra

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linse og Geggo fortæller om 'Familien fra bryggen'

Poltiet bekræfter over for Ekstra Bladet, at politiet var til stedet på adressen, hvor skuespilleren bor, men understreger også, at der ikke er foretaget nogen anholdelse og dermed heller ikke oprettet en sigtelse.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor i babylykke

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Robert Hansen dog uden held. Til Ekstra Bladet fortæller Robert:

- Jeg vil ikke sige noget som helst om det, og jeg har ikke behov for hverken at be- eller afkræfte det. Jeg behøver ikke stå til ansvar over for nogen i forhold til, om jeg har talt med politiet eller ej, eller hvad jeg ellers går og laver.

LÆS OGSÅ: STOR UENIGHED: Havde de sex på flyet?

Heller ikke Roberts kæreste, Julie Starris, har vendt tilbage på HER&NU's henvendelser. Dog konstaterer hun overfor B.T., at hende og Robert har det godt, men hun vil gerne mane rygterne, som florerer på det sociale medie 'Reddit', til jorden. Her mener folk at vide, at det skulle dreje sig om, at Robert har været voldelig overfor hende.

LÆS OGSÅ: Efter 14 års kamp: Remees drøm er gået i opfyldelse

- Vi kan jo se, at folk skriver alt muligt derinde. Der er ingen problemer mellem mig og Robert, og han har aldrig gjort mig noget. Jeg synes, det er meget ubehageligt, at folk skriver sådan, fortæller  38-årige Julie Starris.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Rakel afslører stor sorg: Kæresten døde

I december måned  fandt parret sammen. Det skete kort efter et afvænningsforløb, som Robert havde været igennem efter et forlist forhold til realitystjernen Nynne Larsen, hvor beskyldninger fløj om misbrug og vold fra begge parter.