Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)
Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)

"Pradas" sang giver seerne gåsehud

Elias Sorlin imponerer seerne med sin sangstemme, som også har bragt ham videre i talentprogrammet 'X Factor'.

Da Elias Sorlin tonede frem på de danske TV-skærme i reality-programmet ’Kongerne af Marielyst’, blev han hurtigt kendt for sin frembrusende adfærd og for at sige sin mening. Men nu er han fast besluttet på at vise en anden side af sig selv – en side som hviler på et stort talent og en forkærlighed for musikken.

Det talent kunne man få en forsmag på i sidste onsdags afsnit af ’6 på date’, hvor Elias’ gode ven Peter Bredsgaard havde hyret ham til at komme og synge for ham og Jeanett Ørtoft på deres date.

LÆS OGSÅ: Prada: Kongerne fik mig til at tænke

Kuldegysninger og tårer i øjnene

Og seerne var vilde med Elias' sang – i løbet af få sekunder strømmede det ind med rosende hilsner på facebook.

-Ej, hvor synger du bare virkelig godt!!!! skrev en seer hurtigt efter programmet på Elias’ facebookprofil, og den betragtning var der rigtig mange andre, der var enige i.

- Har totalt kuldegysning! Du var for lækker i '6 på date', skrev en anden, og flere stemte i.

- Du har formået at give mig tårer i øjnene og kuldegysninger, hvor synger du smukt.

Alle reaktionerne er utrolig positive, og det varmer i Elias Sorlins hjerte. Han vil for alt i verden ikke skuffe sine fans og dem der tror på ham, så han er glad for, at folks reaktioner er så positive.

LÆS OGSÅ: “Konge” fra Marielyst stiller op i ‘Voice’

Prøver talentet af i ’X Factor’

Og selvom det vrimler med realitystjerner, der forsøger sig med musikken, så er Elias ikke i tvivl om, at han har et talent til at bakke sine drømme op. Og for at bevise sit talent, så tog han i tirsdags til casting på ’X Factor’.

-    Da jeg var til pre-castingen på ’X Factor’ havde jeg ingen nerver på, jeg havde sat mig et mål og havde konstant mine fans i baghovedet, fortæller Elias og fortsætter:

-    Det værste jeg ved er at skuffe eller tabe, jeg er et konkurrence menneske, og hvis først jeg har sat mig et mål, så gennemføre jeg det.

Som sagt så gjort. Elias gik videre fra pre-castingen, og næste skridt er nu at stå overfor dommerne og publikum. Når den dag kommer, så forudsiger han dog, at nerverne nok skal melde sig.

LÆS OGSÅ: 5 nye konger er kronet

Ikke en fordel at være realitystjerne

Her spiller det også ind, at Elias i forvejen er et kendt ansigt og at muligheden for, at dommerne genkender ham er til stede. Men den spirende sangstjerne er nemlig langt fra sikker på, at hans tidligere tv-optræden er en fordel.

- Jeg tvivler meget stærkt på at det har nogen god indflydelse på min fremtidig medvirken i ’X Factor’, at jeg har optrådt på TV og er "kendt" i forvejen. Men jeg håber inderligt, at jeg får en chance, da mine fans har fortjent det og jeg selv ønsker det, siger han til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det handler kun om stemme og talent i denne sag, jeg er lige stillet med alle andre og ønsker ikke andet! Det er meget vigtigt for mig, at folk ved og stoler på det!

LÆS OGSÅ: Prada er ude med riven efter SBS

Musikken får mig til at leve

Og der er stor forskel på den musikalske drøm og reality-verdenen, mener Elias, som i reality-verdenen blev kendt under navnet ”Prada”. Det giver ham noget helt andet at synge, end at være med i reality-programmer.

- For mig er det to vidt forskellige ting. De ligger så langt fra hinanden, og alt jeg ved er bare, at når jeg synger, så forsvinder alt omkring mig. De bekymringer jeg havde er glemt, tankerne om hvad folk mon synes om lyden forsvinder, og det er som om at det er første gang jeg virkelig lever, fortæller han.

Han mener slet ikke, at man kan stille reality og musik op mod hinanden, og selvom han har nydt at lave reality, så er det den musikalske drøm, der nu bringer smil på læben hos reality-stjernen. Og alt tyder på, at hans musikalske talent også bringer et smil på læben og gåsehud på armene hos hans fans, så vi glæder os til at følge Elias Sorlin i ’X Factor’.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.