Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Anna Seneca og Oliver Erngart skal sammen til Halloween i Tivoli. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Oliver om utroskab: Hård og ubehagelig tid

Nu fortæller Oliver om den situation, han befinder sig i lige nu sammen med Anna.

Siden søndag morgen har internettet kogt, da det kom frem, at Oliver Erngart havde været sin kæreste Anna Seneca utro med paradisoen Vanessa Johannsen. Anna havde mødt Vanessa i byen lørdag aften, og her havde hun kastet en drink i hovedet på Vanessa. Det fik Vanessa til at afsløre utroskaben - en handling hun efterfølgende fortrød, men da var det for sent.

LÆS OGSÅ: Olivers første ord om utroskab: Måske er det Guds måde at straffe mig

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Vanessa og ekskæresten Anton fortæller om Paradise'.

Siden har Anna og Oliver både kæmpet en privat kamp for at løse deres problemer, men også skullet stå til offentligt skue, idet alle følgerne venter spændt på, hvad der sker med parret, som har sønnen Mio på ti måneder sammen. Fordi det hele blev offentligt, forventer mange også, at der kommer en forklaring eller en opdatering fra Oliver, og det får ham nu til at tage bladet fra munden.

-  Til dem af jer, som ikke fatter, hvordan jeg kan dele stories, som om intet er sket. Det her er noget mellem Anna og jeg, ikke jer. I ved intet om, hvad vi går og snakker om herhjemme, hvor lidt eller hvor meget vi snakker om det hele. Det hele BLIVER mellem os, da det er SÅ privat og sårbar en situation at stå i. Så at nogle af jer forventer en forklaring, det kan jeg så fortælle, at den kommer ikke, fordi jeg ikke skylder jer noget som helst, skriver Oliver i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

- Den eneste, jeg skylder en forklaring, er Anna. Og vi snakker skam hele tiden og tager alt i vores tempo og en dag ad gangen. Så spar mig for jeres beskeder om, hvordan jeg kan lade som om intet er sket, og hvad jeg har at sige til det hele, fordi det kommer ikke jer ved i sidste ende. Vi er mennesker ligesom jer, så prøv engang at tænk på, hvor ubehageligt det ville være at stå i vores situation, hvor 1000 har en mening eller spørgsmål i SÅ hård og ubehagelig en tid.

Oliver fastslår, at han blokerer de internet-krigere, der sviner ham til, fordi han ikke vil høre på det. Han kommer også med en opsang til dem, der skriver enormt grove ting og mener, det er okay at tale sådan til andre. Der er dog også søde og opbakkende beskeder, som han takker for.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

- Der er heldigvis også en masse fantastiske mennesker, som er super forstående overfor vores situation og respekterer os og sender god vind vores vej og så videre, til jer vil jeg bare sige af hjertet tak. Det betyder alt, at I er så søde og forstående, og giver os den plads, som vi specielt har brug for i denne tid.