Oh Land melder ud om at vende tilbage til 'X Factor'

Det var med blandede følelser, at Oh Land for nogle måneder siden valgte at trække sig fra 'X Factor'.

I slutningen af juli meddelte 36-årige Nanna Øland Fabricius, at hun ikke ville være at finde i dommer-trioen, når TV 2 i 2022 blænder op for en ny sæson 'X Factor'.

- Det er med en blandet cocktail af afskedsvemod, taknemmelighed og glæde, at jeg kan fortælle jer, at jeg ikke laver 'X Factor' igen. Jeg har længe gået og bildt mig selv ind, at jeg havde “for lidt tid” til at gøre alle de ting, jeg gerne har villet, og har først nu opdaget, at det jo ikke er tiden der er for lidt, men mig der laver for meget, skrev hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

Selvom det ikke var en nem beslutning at træffe, så føles det stadig som det helt rigtige at gøre, som sangerinden ikke har fortrudt siden. Oh Land vil dog ikke afvise, at hun en dag vil vende tilbage til dommerjobbet.

- Det skal man aldrig sige aldrig til. Jeg vil da klart savne Blachman, han er jo virkelig en institution og et meget specielt menneske, som man ikke lige møder så mange af. Jeg vil savne dem alle sammen! Jeg vil savne den der fredag aften, hvor man glæder sig til at se det hele. Men jeg vil glæde mig til at se det med alt det, der jo vil blive ved med at blive skabt, bare uden mig, siger Oh Land til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsættes under videoen...

Hun har været dommer i 'X Factor' i siden 2019, som er den tid, programmet er blevet vist på TV 2. Det er blevet til tre sæsoner.

- Jeg har hele tiden godt vidst, at jeg ikke skulle være 'X Factor'-dommer for evigt, og at det på et tidspunkt skulle slutte, og nu har vist sig at være et godt tidspunkt for det, fordi jeg skal nogle ting, som ikke kan kombineres, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Oh Land skal bruge det næste lange stykke tid på forberedelserne til en af hovedrollerne i et ”syngespil”, som skal foregå i Operaen. Stykket vil spille i samme periode, som 'X Factor'-finalen ligger.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lægerne er i tvivl om Pitzners sclerose