Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed'
(Foto: Anders Brohus/TV 2)
Stine og Niels fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Niels har sagt sit job op: Starter uddannelse for at være tæt på Stine

Niels lader Stine om at være landmand, og så kaster han sig selv ud i nye spændende udfordringer for at komme tættere på kæresten, han fandt i 'Landmand søger kærlighed'.

Niels og Stine har ikke kun det til fælles, at de begge er vilde med hinanden, de arbejder også begge som landmand - eller arbejdede. For Niels har opsagt sit arbejde som landmand i Viborg for at komme tættere på kæresten Stine.

- Jeg er lige stoppet i fredags og begynder på uddannelse i Aalborg næste mandag. Jeg talte med Stine om, at det var en god måde i forhold til at flytte sammen, fortæller Niels, og Stine afbryder.

LÆS OGSÅ: Stine om sin fortid: Derfor går jeg normalt efter ældre fyre

- Første gang, du nævner det, har vi kun været kærester i to uger, så der tænkte jeg bare; "nej, det går alt for stærkt, jeg kan slet ikke følge med". Men nu har jeg haft lidt tid til at vænne mig til tanken, griner Stine.

Parret fandt hinanden i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', og i fredags - samme dag, som Niels havde sidste dag på job - flyttede de sammen i Stines bolig i Aars.

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange

23-årige Niels har modigt kastet sig ud i noget helt andet end landbrug.

- Jeg skal tage en rørlæggeruddannelse, der tager seks uger. Som jeg kan læse videre på til kloakmester, hvis jeg vil det. Men nu ser jeg lige, om det er noget, fortæller Niels.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner