Merete Mærkedahl efter arbejdsmarathon: Jeg prøver at finde en hverdag

Efter 'Vild med dans' og 'Badehotellet' trænger Merete til at være sammen med familien.

Merete Mærkedahl, 39, har haft en hård slutspurt på året 2020, hvor hun både har danset sig til en førsteplads i 'Vild med dans' med Thomas Evers Poulsen, samtidig med hun optog 'Badehotellet'. Nu er begge projekter slut, og Merete er ved at få en ny hverdag med sin forlovede Anna og deres to børn.

- Lige nu nyder jeg at være hjemme med familien. Jeg har stadig lidt arbejde, men ikke så meget som det arbejdsmarathon. Så lige nu prøver jeg at finde en hverdag sammen med familien, nu hvor børnene har været meget alene sammen med Anna. Nu skal jeg implementeres i det, det er dejligt at få lov til, fortæller Merete til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans' og 'Badehotellet': Sådan får Merete tid til det hele

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Merete (@meretemaerkedahl)

Merete og Anna købte for et halvt år siden hus i Lejre Kommune, så der er også blevet tid til husprojekter.

- Jeg prøver at få lidt styr på vores have. Jeg er blandt andet ved at måle op til højbede sammen med min far. Vi har købt lamper, som skal op og sådan nogle små sysler i hjemmet, fortæller Merete, der selv er fra Thy, og Anna er fra Amager, så Lejre var et godt kompromis.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fik taget afsked: Vi ses igen

- Jeg er vokset op midt i en nationalpark med dejlig natur, og det er der også i Lejre Kommune, men samtidig er vi tæt på byen. Det tager 34 minutter med toget fra Lejre, og så er man midt inde på Hovedbanegården, fortæller Merete.

Ser lyst på 2021

Merete er lige nu ved at forberede sine roller i den kommende Cirkus Revy, som hun forventer kommer til at spille planmæssigt.

- Jeg håber, vi får lov til at gennemføre det. Måske for halv sal til at starte med og så forhåbentlig for fuld sal, når alle er vaccineret. Det er meningen, vi skal starte med prøve 1. marts, og skal vi køre med publikum i teltet fra 1. maj, så der er et stykke tid til endnu. Jeg er optimistisk. Det er det store job i 2021, fortæller Merete.

LÆS OGSÅ: Ægteparret mødes i tv-serie: Svedige håndflader

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Merete (@meretemaerkedahl)