Mathilde og Robin afslører nye detaljer om forholdet

Det var et helt tilfældigt billede på Instagram, som førte til første møde og blev starten på de to reality-stjerners forhold.

Mathilde og Robin er ikke kærester, men heller ikke bare venner. De har valgt, at de ikke vil have en kæreste-titel på sig, da de gerne vil gøre oprør mod, at omverden går meget op i, hvad de egentlig er. De har dog aftalt, at de er "exclusive" og altså ikke ses med andre.

Men kærester eller ej - så vil de gerne fortælle om, hvordan de mødte hinanden. Faktisk skrev de sammen i nogle måneder, før de begyndte at ses med hinanden. Det skete, mens Danmark var lukket ned på grund af corona.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

- Vi mødtes over Instagram. Jeg lagde en story op med et billede af en hund. Og så skrev Robin: "Nej, hvor er den sød". Og så startede det derfra, siger Mathilde.

- Så begyndte vi at skrive over Instagram. Men uden at vi spurgte hinanden, hvad man havde lavet på dagen eller hvordan, det gik. Vi kommenterede mere bare på hinandens story engang imellem. Der var ikke engang et forsøg på at mødes. Overhovedet ikke, fortæller Robin.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

Mødte hinandens familier hurtigt

Men på et tidspunkt fremgik det af Robins Instagram, at han skulle til Sverige for at træne, og så spurgte Mathilde, om hun ikke måtte komme med. Og lige siden har de set hinanden.

Derfra gik det hurtigt, og selvom de ikke er flyttet sammen, så er det næsten sådan, for Robin er stort set altid i Mathildes lejlighed i Sydhavn. Det gik også hurtig med at møde hinandens familier, og Robin kommer især godt ud af det med Mathildes far.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

- Jeg er blevet "bros" med Mathildes far. Vi er kommet tæt ind på hinanden - han er sgu en fed fyr. Det er svært at tro, det er Mathildes far, for han er så stille og roligt et menneske. Han er helt nede på jorden. Modsat Mathilde, der er mere oppe at køre, siger Robin om at have lært Mathildes forældre at kende.

LÆS OGSÅ: Reality-babe: Efter ‘Paradise Hotel’ gik det for alvor galt

I videoen fortæller Robin og Mathilde blandt andet også om deres første dates.