(Foto: discoveryplus)
(Foto: discoveryplus)

Mathilde Gøhler åbner op om reglerne for Kenyas kost

Kenya er slet ikke begejstret for grønsager, så Mathilde gør sig umage for at lære hende at spise dem. Men i ferien gælder nogle andre regler.

Mathilde Gøhler og 5-årige Kenya nyder ferien fuldt ud ved at spise frokost ved poolen. Det er dog ikke så meget af den sunde mad, som Kenya rent faktisk får spist.

For når det gælder grønsager, vil hun helst bare spytte dem ud igen. Kenya er tydeligvis mere til ris og is, end hun er til asparges.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

- Hvis du kun spiser det der, så kan jeg altså ikke bestille is til dig. Det er kun babyer, der sidder og spytter tingene ud, forsøger Mathilde i det nye afsnit 'Remee og Mathilde'.

(Foto: discoveryplus)
(Foto: discoveryplus)

- Det er ikke en straf eller noget negativt - det er jo, fordi vi vil hende det godt. Det ved hun godt, siger Mathilde om situationen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche om nedlukning: Det er åbenlyst en ny minksag

Kampen for at få Kenya til at spise den sunde mad er ikke let for hende, og til Kenyas lettelse og overraskelse tager den også en pludselig drejning.

- Man er jo lidt mere loose i forhold til hende på ferier, hvor hun måske får to is om dagen. Sådan er det ikke derhjemme. Og sådan skal en ferie også være, synes jeg.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Lea Kesslers billeder SÅ flotte

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discoveryplus.