'MasterChef'-dommerne Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke (Foto: Lars E. Andreasen)
'MasterChef'-dommerne Thomas Castberg, Jesper Koch og Jakob Mielcke (Foto: Lars E. Andreasen)

'Masterchef'-dommer i chok: Det er ikke godt nok!

Der er kæmpe krise forud for åbningen af Jesper Kochs nye restaurant.

Åbningen af Jesper Kochs nye restaurant, Syttende, står for døren i 'Koch'en på toppen', men indehaveren støder på et kæmpe problem, som han slet ikke havde forudset, da han modtager dugene til bordene i restauranten.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet politianmeldt: Det er en personlig hetz

- De duge, der skulle være 210 gange 210, de er 223 gange 190. Jeg kan ikke bruge det til noget, når det ikke er det, vi har bestilt. Hvis du selv havde drevet den restaurant, som vi gerne vil drive heroppe, og så lægger man en syning, der er på størrelse med sådan et par 80'er bukser, det kommer jo til at virke helt malplaceret. Noget skal der gøres, for at vi er sikre på, vi kan åbne op med de duge, vi har aftalt, raser Jesper i telefonen til firmaet, der har leveret dugene, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ærlig Trine afslører: Jeg løj for Mathias

- Det er de dyreste duge, der er på det danske marked mand, det her er bare ikke godt nok. Jeg kan ikke starte restaurant med de her duge her, det er umuligt.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt crush og bryllupstanker

Han mener, at det at lave dugene simpelthen må være den nemmeste opgave af alle de opgaver, der er ved åbningen, så han kan slet ikke forstå, hvordan det kan gå galt. Den stakkels dame, som får møgfaldet hos virksomheden, der har leveret dugene, er da ifølge Jesper Kochs egen vurdering også bare glad for, at han ikke slog hende ihjel.

LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’-konflikt: Det er iscenesat