Mascha Vang dømt ude af 'Vild med dans'

Sidste fredag overlevede en migræneramt Mascha Vang omdansen, men sådan kommer det ifølge den tidligere 'Vild med dans'-vært desværre ikke til at gå i aften.

Dansekonkurrencen spidser for alvor til, når der i aften for gang nummer ti i denne sæson åbnes op for hele Danmarks dansegulv. Her skal fem par været blevet til fire, når aftenen er omme.

Det er aldrig let at forudsige, hvilket par der står for skud, men den skarpe 'Vild med dans'-ekspert og gennem 12 sæsoner vært på programmet, Claus Elming, har et bud.

LÆS OGSÅ: WOW: Kesslers hus ransages, og konen afhøres

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Silas Holst og Lise Rønne fortæller om 'Vild med dans'...

- Fredag går den ikke længere for Mascha, selvom det er tydeligt, at hun elsker at være med. Hvem de møder i en omdans, har jeg svært ved at forudse, og vil heller ikke komme med et bud, men blot konstatere, at hvem der end kommer til at stå der, vil give os et vink med telefonspæl om, hvordan seerstemmerne fordeles, skriver 52-årige Claus Elming i sin ugentlige 'Vild med dans'-analyse hos spilxpterten. 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

Artiklen fortsættes under billedet...

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Elming da de i 2009 var værter på 'Vild med dans'. (Foto: Bo Nymann.)
Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Elming da de i 2009 var værter på 'Vild med dans'. (Foto: Bo Nymann.)

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor gravid efter sterilisation

Han har flere gange peget på, at Mascha og Thomas ville ryge ud, og derfor tror han for alvor på, at tiden nu er kommet, og at 'Vild med dans' i aften slutter for parret.

I aften skal alle fem par på gulvet to gange. For udover at parrene skal dyste i de sædvanlige standard- og latindanse, skal de også på gulvet i en marathondans.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner