Claus Elming overvældet efter comeback: Savnet fylder

Aftenen blev ikke helt, som han havde forestillet sig.

Det femte liveshow i 'Vild med dans'-jubilæumssæsonen bød på et gensyn med tidligere vært Claus Elming, som fik fornøjelsen af at agere gæstedommer.

For Elming, der var vært på programmet fra sæson 2 til sæson 14, var det noget af en oplevelse at vende tilbage til programmet og få lov til at hilse på en masse tidligere kollegaer.

LÆS OGSÅ: Lars Rasmussen åbner op om svær tid i ny bog

- Det var faktisk lidt mere overvældende, end jeg havde forventet på forhånd, fortæller han til HER&NU kort efter afgørelsen, og uddyber:

- Det var bare sådan et blast from the past, som lidt tog røven på mig. Jeg har sådan en skøn, vidunderlig følelse i kroppen lige nu, men også sådan en følelse af et savn, som er blevet fyldt, fordi jeg nu har været tilbage og oplevet det igen.

Klar på mere

I fredagens program nåede Claus Elming da også at lægge billet ind på værtsrollen, da Sarah Grünewald som bekendt har meldt ud, at denne bliver hendes sidste sæson som vært.

Selv mener han sagtens, han kunne gøre det ud for den kvindelige vært ved at hoppe i en kjole - men han tror ikke, TV 2 er helt med på den, hvorfor han ikke spår sig chancer for at lande jobbet på ny.

- Jeg tror, TV 2 er et andet sted på den måde, de ser værten på til 'Vild med dans', så jeg tror ikke, det bliver aktuelt, fortæller Elming og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kaldte Asta for skat: Sådan er forholdet

- Men altså... er de interesseret, ringer de, så tager vi en frokost og en cha cha cha.