'Vild med dans'-vært: Fredag bliver det et farvel

Den tidligere 'Vild med dans'-vært Claus Elming forudser, at det denne gang bliver et farvel til parret, der har været i omdans flere gange.

Hver uge er den erfarne 'Vild med dans'-vært Claus Elming kommet med sit bud på, hvilket par, der har forladt 'Vild med dans'-konkurrencen, når fredagen er omme.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard bryder sammen før ‘Vild med dans’

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Michelle Kristensen fortæller om at melde fra til 'Vild med dans' på grund af en graviditet...

Denne uge er ingen undtagelse, og ifølge den 52-årige 'Vild med dans'-ekspert, er det Mads Vad og Michelle Kristensen, der danser for sidste gang.

Artiklen fortsættes under billedet...

Det skriver han i sin ugentlige analyse på spilxperten. 

- Mine outsidere hele vejen har været Michelle Kristensen og Mads Vad, men jeg er bange for, at fredag bliver farvel til dem. De har overlevet to omdanse, og de er faktisk det eneste par blandt de tilbageværende seks, der har prøvet at stå i den nervepirrende duel, skriver Claus Elming.

Han var vært på programmet gennem 12 sæsoner, men i 2018 meldte han ud, at han var klar til at sætte et punktum.

Ifølge Danske Spil vil det også være Mads Vad og Michelle Kristensen, der i aften tjekker ud af 'Vild med dans' efter en omdans mod Micki Cheng og Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program

Claus Elming nævner i sin analyse hos spilxperten, at det måske kan gå hen og blive en fordel for Mads og Michelle, at de har stået i en omdans før, men at han desværre tror, de vil danse for sidste gang i aften. Ifølge Claus Elming vil Mads og Michelle møde enten Micki Cheng og Jenna Bagge eller Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen i en omdans.

Når seks par i aften bliver til fem, skal der både danses slowfox, tango, jive og wienervals i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager: Jeg mistede min far den 24. december