‘Vild med dans’-stjerne langer ud efter programmet: Det holder ikke!

Den tidligere 'Vild med dans'-vært og nu ekspert i programmet mener, at dommerpanelet skal ændre på et par ting, når de uddeler point.

Claus Elming var vært på 'Vild med dans' i 12 sæsoner, før han i 2018 gav tjansen videre til Christiane Schaumburg-Müller. Men på trods af at han for snart fire år siden stoppede som vært, så følger han den dag i dag stadig programmet nøje.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Amalie Szigethy er til 'Vild med dans'...

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Robinson'-deltager mister to i familien under ekspeditionen

Det gjorde han også sidste fredag, hvor Claudia Rex og Freja Kirk dansede for sidste gang i programmet. Her mener Claus Elming, at dommernes uddeling af point ikke gik helt korrekt til. Ifølge ham var dommerne alt for rundhåndede.

- Men jeg har det altså svært med, at vi i fredags så det første 9-tal. Det var sjette program, altså præcis halvvejs mod finalen, og nu kan Michelle og Mads så på seks uger kun blive én karakter bedre. Det holder ikke, skriver den tidligere 'Vild med dans'-vært i sin ugentlige analyse hos spilxperten. 

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer bryder sammen: Jeg var alt for ung til Rimmer

Claus Elming mener naturligvis, at karaktererne skal stige i takt med, at danserne dygtiggør sig, men at de på nuværende tidspunkt er steget for hurtigt.

Det er dog langt fra første gang, han ser den tendens, og derfor tror han, at dommerne igen i år vil lave en justering i skalaen.

LÆS OGSÅ: WOW! 'Vild med dans'-stjerne scorer hovedrolle i ny film

- Mon ikke TV 2 snart laver sådan en klassisk “nu skruer vi bissen på” og “parrene bliver nu bedømt hårdere” – du kan vel kalde det en slags karakterdevaluering, skriver han endvidere.

I aften skal syv par skæres ned til seks, og der er ekstra meget på spil. Næste fredag er 'Vild med dans' nemlig rykket ind i Det Kongelige Teater i anledning af 'Knæk Cancer', og her vil alle seks par være fredet.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet