Tv-vært afslører vinderne af 'Vild med dans'

Der kan skrives 'Vild med dans'-historie, når det i aften bliver afgjort, hvilket par der står tilbage som vindere af det hele.

Der er nu gået 11 fredage med 'Vild med dans', og i aften rammer den helt store finale studiet på ydre Østerbro, hvor et af de tre tilbageværende par kommer til at danse sig til en sejr og titlen som vindere af 'Vild med dans' 2021.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Det er slut

De skal dyste i en klassisk dans og en freestyle.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Pernille og Morten fortæller om deres træning og venskab gennem 'Vild med dans'...

Om det bliver Morten Kjeldgaard og Pernille Blume, Silas Holst og Lise Rønne eller Asta Björk og Jimilian, vil tiden vise. Men som altid har den tidligere 'Vild med dans'-vært Claus Elming et bud.

Han forudser, at det for første gang i 'Vild med dans'-historien bliver en svømmer, der vinder.

- Jeg har siden program 3-4 stykker haft Pernille og Morten som favoritter. Det er de stadig i min bog. Jeg har ingen forudsætninger for at vurdere, om de får flere sms’er end Lise og Silas eller Jimilian og Asta, men jeg tror, Pernille bliver den første svømmepige, der vinder 'Vild med dans', skriver 'Vild med dans'-eksperten i en ugentlig analyse på spilxperten. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Paradiso tog 20 kilo på efter break up

Danske spil er enige

Efter at have vært på programmet igennem 12 sæsoner, har 52-årige Claus Elming da også lidt at have det i, når han kommer med sit bud på vinderne. Og hans forudsigelse bakkes op af Danske Spil.

Her siger oddsene, at Pernille og Morten vinder, mens Silas og Lise får en tredjeplads. Der er dog meget skarp konkurrence mellem Pernille og Morten og Asta og Jimilian, der henholdsvis giver pengene 1,85 og 2,75 gange igen. Til gengæld giver Silas og Lise pengene hele 5,50 gange igen.

LÆS OGSÅ: Familien Münster i store problemer

Med andre ord er der lagt op til en spændende aften i 'Vild med dans'-studiet, når der for gang nummer 18 skal findes en vinder i hele Danmarks dansekonkurrencen.

'Vild med dans' vises klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Amalie og Jackie afslører nyt om ‘Forsidefruer’