'Vild med dans'-legende vender tilbage

En vaskeægte rekordindehaver indtager i aften dommerbordet.

I denne sæson, hvor 'Vild med dans' som bekendt fejrer jubilæum, er der hver fredag en ny gæstedommer, som har haft betydning i løbet af programmet 20 sæsoner.

Denne fredag er ingen undtagelse, og i aften er det en sand legende, der tager plads ved dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne til fest på slottet: Vildere end forventet

Det er nemlig Claus Elming, der er rekordindehaver for flest sæsoner ved værtsroret, som skal hjælpe med at dømme aftenens danse.

Claus Elming har ageret vært på 'Vild med dans' i intet mindre end 12 sæsoner, fra sæson 2 i 2005 til sæson 14 i 2017.

Ved sin side har han i den periode haft fornøjelsen af både den nuværende vært, Sarah Grünewald, samt de tidligere værter Andrea Elisabeth-Rudolph og Christiane Schaumburg-Müller.

HER&NU har tidligere spurgt den garvede 'Vild med dans'-vært til, om man kunne gøre sig forhåbninger om at se ham i studiet i jubilæumssæonen, og her lød svaret kryptisk:

LÆS OGSÅ: Helena Witt afslører stort skridt i forholdet: Vi har skrevet under

- Det kunne være sjovt og udfordrende. Nogle gange, når jeg stod derinde, eller efterfølgende har set det i fjernsynet, har jeg tænkt: "Hvor svært kan det være?" Men der er så mange ting at holde øje med, og man skal variere sit sprog. Så det er en kunst, jeg vil efterleve, hvis jeg bliver spurgt.

Her var Claus Elming da heller ikke afvisende for tanken om at gøre comeback som vært på programmet, nu hvor Sarah Grünewald har meldt ud, at det bliver den sidste sæson ved værtsroret for hendes vedkommende.

LÆS OGSÅ: Far holdt sit løfte til Albert: Gav den gas på scenen

- Jeg vil overveje det. Jo, helt sikkert. På den ene måde kunne det være sjovt at gøre comeback, og på den anden side er det også noget, der hører fortiden til, lød det fra Claus Elming.