'Vild med dans'-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

Ifølge danseeksperten er det ikke det par, som bookmakerne peger på, der forlader 'Vild med dans' i aften.

Ifølge Danske Spil er det Michelle Kristensen og Mads Vad, der i aften går på gulvet i 'Vild med dans'-konkurrencen for sidste gang. Men det er den tidligere vært og ekspert i programmet, Claus Elming, ikke enig i.

Han forudser, at det vil være Claudia Rex og Freja Kirk, der i aften ikke overlever en omdans.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Asta og Jimilian fortæller om ny retning i dansesalen...

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program

- Mit bud på en omdans fredag må blive Mascha Vang og Thomas Evers Poulsen mod Freja Kirk og Claudia Rex. Micki Cheng kunne godt ryge i problemer også, men jeg tror, han klarer frisag. Jeg forudser et exit til det rene kvindepar, der må forlade konkurrencen på fredag, skriver 52-årige Claus Elming i en analyse på spilxperten. 

Han var vært på programmet gennem 12 sæsoner, men i 2018 meldte han ud, at han var klar til at sætte et punktum. Her overtog Christiane Schaumburg-Müller stafetten.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

Claus Elming følger med i årets sæson 'Vild med dans', der er nummer 18 i rækken, og han giver hver uge en grundig analyse af placeringerne. Her er han dog på mange områder ikke enig i den placering, som bookmakerne spår parrene.

- Bookmakerne holder fast i, at Lise Rønne og Silas er favoritter til at vinde konkurrence, men jeg synes, vi i fredags endegyldigt fik bevis for, at Pernille og Morten er sæsonens bedste par. Det gælder på gulvet, og jeg tror også, at Pernilles OL-medaljer gør hende populær i stuerne. Der er odds 2,60 på hende som vinder, mens der er 1,08 på en finaleplads, skriver 'Vild med dans'-eksperten.

LÆS OGSÅ: Efter iskold luft på 'Paradise': Sådan har jeg det med Sille i dag