Mascha i chok efter køb af lejlighed: Fremmed mand flytter ind

Mascha Vang gik fra den ene yderlighed til den anden, da hun opdagede, at en fremmed mand har adresse i hendes nye lejlighed.

Mascha Vang kunne næsten ikke få armene ned af bar begejstring, da det endelig lykkedes hende at finde en passende lejlighed i København, som hun kan bo i, når hun er på besøg i hovedstaden.

Men nu er glæden forvandlet til et mareridt, efter at det er gået op for hende, at der på papiret bor en anden i lejligheden, der ikke har bopælspligt, hvilket betyder at Mascha, der til daglig bor i Kolding, godt må eje den.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører pinlig bommert

Men nu er der knas i maskineriet.

- Jeg har fået en mail af min advokat om, at bopælspligten er trådt i kraft, da en person har taget adresse i min lejlighed. Personen er naturligvis ikke mig selv, for hele idéen med at købe denne lejlighed er, at man ikke må have adresse her. Så snart en person har haft adresse her, så er der bopælspligt, og jeg vil derfor ikke kunne eje den og benytte den, som jeg vil, da jeg har hus i Kolding, hvor jeg bor og har adresse, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet

Lige nu aner hun ikke, hvad hun skal gøre for fortsat at kunne beholde lejligheden.

- I værste tilfælde er jeg nødt til at sælge lejligheden asap og tage et økonomisk tab, hvis ikke der bliver rettet op på det. Lejligheder uden bopælspligt er dyrere end lejligheder med bopælsligt, så der er også et væsentligt værditab i forbindelse med, at nogen tager adresse i lejligheden. Jeg ved ikke, hvem personen er, og jeg må heller ikke få det at vide, lyder det vredt fra Mascha.

LÆS OGSÅ: Paradiso efter kontant afvisning: Folk dømmer mig på mit udseende

Hun har af folkeregistret fået at vide, at der kan gå op til fire måneder, før de kan gøre noget ved sagen.

- Det er så urimeligt og så uretfærdigt, at et fremmed menneske kan gøre noget, der kan have så store konsekvenser for mig. Jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind, og det er nok første gange, jeg ville ønske, jeg ikke var blogger, men hacker, lyder det fra Mascha.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?